Din integritet är säker!

The GetResponse Permission SEAL™ guarantees that the GetResponse customer has agreed to follow the best practices of permission-based email marketing.

Vad står GetResponse Permission SEAL™ för?

GetResponse Permission SEAL™ garanterar att webbplatsen där du nyligen registrerade dig tillhör en kund som följer god praxis för tillåtelsebaserad e-postmarknadsföring.

Hur fungerar GetResponse Permission SEAL™ i praktiken?

Varje GetResponse-kund måste hålla sig till reglerna för att säkerställa att din inkorg och integritet är 100 % säker:

  • Du kommer endast att få e-post som du tillåtit genom registrering. Våra kunder kommer att respektera din tillåtelse.
  • Din e-postadress kommer inte att delas med tredje man, och du kommer endast att få den typen av innehåll som du registrerat dig för.
  • Du kommer att få 100 % CAN-SPAM-efterlevande mejl som respekterar GetResponses policy för skräppost.
  • Du kan avregistrera dig närsomhelst genom att klicka på länken som finns längst ned i varje mejl från GetResponse.

Avregistreringsprocess

Vi lägger till en sidfot för avregistrering i varje mejl som skickas från våra kunder till deras prenumeranter (som du själv).

När du väl klickar på avregistreringslänken kommer du omedelbart att bli omdirigerad till en sida där du kan hantera dina prenumerationer genom att avregistrera dig från fler e-posterbjudanden eller förbli registrerad.

Om du klickar på alternativet "Avregistrera" kommer din e-postadress att omedelbart tas bort från mejllistan och all framtida kommunikation kommer att upphöra.

GetResponses ansträngningar och efterlevnad för skräppost

På GetResponse strävar vi kontinuerligt efter att säkerställa att ingen skräppost skickas från våra e-postservrar. Faktum är att vi har nolltolerans för skräppost.

Vi hanterar avancerade automatiska system, såväl som mänskliga verifieringsprocesser för att kunna vidta omedelbara åtgärder när vi ser en potentiell risk för att irrelevant eller oönskat innehåll skickas.

Dessa metoder minimerar risken för att få ej begärt eller oönskat innehåll, och skyddar GetResponse och sändarens rykte som en leverantör av tillåtelsebaserade marknadsföringslösningar.

För att säkerställa högsta möjliga efterlevnad av standarder för tillåtelsebaserad e-postmarknadsföring, utbyter vi kunskap och erfarenheter med e-postbranschen och organisationer mot skräppost såsom Messaging Anti-Abuse Working Group, Email Service Provider Coalition (ESPC) och Email Experience Council, som alla marknadsför ansvarsfull, e-postmarknadsföring på begäran.

Rapportera misstänkt innehåll

Om du inte tror att du gav uttrycklig tillåtelse till att få bekräftelsemeddelandet som vi skickade till din e-postadress, eller om du har fått skräppost från denna kund, var då god och rapportera det till vårt efterlevnadsteam så snart som möjligt.

Upptäck hur GetResponses verktyg kan vara till nytta för din verksamhet!