Online-marknadsföringsverktyg
för entreprenörer

Se hur GetResponse online-marknadsföringspaket för entreprenörer gör det enkelt att marknadsföra din verksamhet. Hitta din målgrupp, bygg relationer och sälj med framgång.

REGISTRERA DIG GRATIS

Använd detta online marknadsföringsverktyg för att:

Bygga din lista

Engagera och vårda nyregistrerade

Tjäna och väx

Det vi verkligen uppskattar med mejlutskicken är hur enkelt allt är. Jag gillar att mejlen ser ut som om de skapats av en designer.

Dessutom när vi skickar ut ett mejl får vi svar från mellan 20 och 50 procent av våra befintliga, tidigare och potentiella kunder. Många av dessa mail slutar med möten och nya projekt.

Joanne och Dona Riley, Interior Edge Owners
Joanne och Dona Riley,
              Interior Edge Owners

Marknadsför ditt projekt mot rätt målgrupp

Ditt entreprenörsäventyr börjar här. Och det handlar om att hitta rätt folk att vända dig mot.
Se hur enkelt det är att konfigurera kampanjer – och vad du ska använda varje steg på vägen.

Visa ditt varumärke och erbjudande

Skapa en landningssida för att visa din verksamhet – och skilj dig från mängden. Dirigera trafiken till sidan och använd värdefulla leadmagneter för att det ska bli liv i luckan.

Driv trafik till din sida

För att få med dig folk ska du använda inbyggda Facebook-annonser för att marknadsföra dina erbjudanden. Eller försök marknadsföra annonser på nytt för att få tillbaka folk om de lämnar utan någon åtgärd.

Samla in omsättningsbara data

Skräddarsy dina formulär för landningssidor så att de passar dig. Få in nya registrerade, erbjud en leadmagnet och samla till och med in feedback. Använd dessa insikter för att vägleda din online-marknadsföring. Du kan använda färdigbyggda leadmagnetkanaler för ännu snabbare resultat. Välj färdigbyggda scenarier och se hur kanaler skapas på bara några minuter och hur du får in nya leads automatiskt.

Presentera dig för din målgrupp

Använd e-postmarknadsföring för att presentera dig själv och din verksamhet. Och dela ett specialerbjudande för att väcka deras intresse.

Integrationer för att komplettera din listtillväxt

Ta vara på din arsenal med digitala verktyg för att dra igång dina marknadsföringskampanjer. Anslut dina CRM-integrationer så att du är redo när trafiken börjar flöda.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
zendesk eventbrite zoho crm Google Contacts

Insikter och tips för att du ska komma igång

Lead-skapande 101
Lead-skapande 101

Lär dig det grundläggande kring lead-skapande. Bygg en databas med kontakter och vägled sedan dessa leads genom köpprocessen tills de är redo att köpa.

LADDA NED NU ›
Skaffa dig dina första 50 prenumeranter
Skaffa dig dina första 50 prenumeranter

Vill du bygga en högkvalitativ mejllista? Börja med grunderna och lär dig hur du skapar en e-postlista på en gång.

HÄMTA GUIDEN ›

Vårda relationer och skapa ett stort engagemang

För att tjäna pengar behöver du en stadig ström med nya leads. Dessutom behöver du bygga starka relationer. Så här kan du göra det med våra online-marknadsföringsverktyg.

Sätt dina data i verket

Använd avancerad sökning och segmentering för att sortera leads enligt intresse och vanor för att ditt meddelande ska nå rätt person.

Vårda intresset för ditt varumärke

Marknadsför ditt företag, dela specialerbjudanden och bjud in dem till ditt webbinarium. Konfigurera en serie med autosvarare för att hålla intresset vid liv.

Låt automatiseringen göra grovjobbet

Gör det ännu mer personligt med marketing automation. Välj bara en färdigbyggd mall för att nå ditt mål. Lär dig om dina leads vanor och låt automatiseringen göra grovjobbet.

Låt automatiseringen göra grovjobbet

Använd färdigbyggda mallar

Vill du spara tid och resurser? Eller har du precis satt igång? Nyhetsbrevsmallar, SEO-optimerade landningssidor och mallar för marketing automation finns här som stöd.

Integrationer för att maximera och spåra engagemang

Koppla GetResponse till populära online-marknadsföringsplattformar och hantera
all din marknadsföring från en plats.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
WordPress Google Analytics facebook

Få in nya leads och utveckla relationer

Förvandla ditt företag till en blomstrande verksamhet

Du har dragit igång din verksamhet, delat den med din publik och använder nu online-marknadsföringsverktyg för att behålla deras intresse. Nu är det dags att börja tjäna pengar!

Tjäna pengar på din nya verksamhet

Koppla din online-butik till GetResponse eller skapa din egen. Börja sälja fysiska produkter, online-kurser och utbildning, e-böcker och nedladdningar, tjänster eller till och med webbinarier och konsultationer.

Automatisera din försäljningsprocess

Använd färdigbyggda, automatiserade säljkanaler för att bygga dina landningssidor, automatisera dina mejl, sälja dina produkter, återvinna övergivna beställningar och konvertera dina kunder.

Se till att engagemanget förblir högt

Håll kontakten med kunderna efter att de köpt. Använd e-handelsdata för att segmentera dem och släpp en mejlbomb med oslagbara erbjudanden för dina mest lojala kunder.

Sälj mer utan extra ansträngning

Rekommendera produkter som dina kunder gillar automatiskt. Utlös mejl till övergivna kundvagnar för att få tillbaka folk för köp. Konfigurera det blixtsnabbt och njut av löpande försäljning.

Integrationer för att hjälpa dig att sälja mer

Koppla din online-butik till GetResponse och fyll på ditt produktlager snabbt i ditt GetResponse-konto. All din online-marknadsföring på en plats.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
PrestaShop shopify PayPal stripe

Insikter och tips för att du ska börja sälja

Få bort störningar i kanalen
Få bort störningar i kanalen

Lär dig om de utmaningar som är gemensamma för alla marknadsförare och sätt att förbättra dina marknadsföringskanaler – och bidra till att generera mer försäljning och bygga starkare relationer med din publik.

LADDA NED NU ›
Komplett guide till marknadsautomation för e-handel
Komplett guide till marknadsautomation för e-handel

Hämta denna guide för att lära dig hur marketing automation kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål. Bygg din lista, få in leads och segmentera dina kontakter med hjälp av automatiseringsverktyg.

LADDA NED NU ›

Marknadsföra din verksamhet, attrahera nya leads och konvertera dem till kunder, det kan låta svårt men det måste det inte vara! För att lansera din idé och skapa kontakt med dina prospekt behöver du pålitliga online-marknadsföringsverktyg som hjälper dig med verksamheten – så att du kan fokusera på det viktigaste.

Med online-marknadsföring för entreprenörer, är du redo att uppnå dina mål och ligga steget före konkurrenterna – oavsett din erfarenhetsnivå.

REGISTRERA DIG GRATIS