Komplett programvara
för lead-skapande

Bygg kundresor utformade för konvertering och omvandla anonyma kontakter till leads, fans och kunder på ett helt naturligt sätt.

REGISTRERA DIG GRATIS

Använd detta online marknadsföringsverktyg för att:

Definiera och attrahera din målgrupp

Vårda dina leads med verktyg som väcker intresse

När du har effektiva verktyg för lead-skapande kan du engagera dina kontakter och sammanföra dem med ditt varumärke. Dela informativt och värdefullt innehåll och leverera exakt mejlkommunikation.

ESSENTIELLA VERKTYG:

Leverera personligt anpassade upplevelser i stor skala

Använd dina kontakters data för att dina e-marknadsföringskampanjer ska riktas och anpassas bättre. Vårda din målgrupp med särskilda erbjudanden och innehåll för att börja konvertera nya leads till lojala kunder.

ESSENTIELLA VERKTYG:

Högst upp på min lista med favoritverktyg finns alternativen för att fånga upp leads. GetResponse erbjuder ett utmärkt urval med verktyg som gör det enkelt att erbjuda, marknadsföra och leverera värdetillförande innehåll, såsom e-böcker och guider. Analys- och rapporteringssystemen gör det sedan mycket enkelt att bedöma vad som fungerar och inte fungerar.

Om du vill få in leads och försäljning utan dyra och komplicerade program, då kommer du älska GetResponse plattform.

Barry Feldman Digital Marketing Consultant,
grundare av FeldmanCreative

Fyll din kanal med nya leads

Starta din lead-skapande resa med verktyg som tar dig närmare din publik. Kör och hantera annonser på Facebook och Instagram direkt från GetResponse för att väcka din målgrupps uppmärksamhet och förvandla trafiken på din landningssida till ett flöde med nya möjligheter.

Väck folks nyfikenhet

För att skapa nya leads måste du se till att din verksamhet syns inför din målgrupp. Marknadsför ditt varumärke och erbjudanden med annonser på Facebook och Instagram. Kör och hantera dina kampanjer från en plats och förvandla kall trafik till en marknadsföringsmöjlighet.

Visa upp ditt varumärke och bygg kontakter

Dirigera trafik till din landningssida. Visa din publik vem du är och presentera ditt unika säljargument. Dela informativt, relevant innehåll för att uppmuntra registreringar och fånga upp info med inbyggda formulär.

Automatisera listbyggande med kanaler

Välj och använd en av de färdigbyggda kanalerna för att bygga listor. Välj din mall med förbyggda annonser på Facebook och Instagram, landningssidor och en serie med autosvarare för att säkerställa maximala resultat genom automatiserat lead-skapande.

Integrationer för att komplettera din listtillväxt

Ta vara på din arsenal med essentiella verktyg för att enkelt hantera dina lead-skapande aktiviteter. Anslut dina nyckelintegrationer så att du är redo när trafiken börjar flöda.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
ZENDESK eventbrite ZOHO CRM Google Contacts

Insikter och tips för att du ska komma igång

Lead-skapande 101
Lead-skapande 101

Lär dig det grundläggande kring lead-skapande. Bygg en databas med kontakter och vägled sedan dessa leads genom köpprocessen tills de är redo att köpa.

LADDA NED NU ›
Skaffa dig dina första 50 prenumeranter
Skaffa dig dina första 50 prenumeranter

Vill du bygga en högkvalitativ mejllista? Börja med grunderna och lär dig hur du skapar en e-postlista på en gång.

HÄMTA GUIDEN ›

Leverera unika erfarenheter som vårdar relationer och uppmuntrar till åtgärd

Bygg relationer med dina leads med engagemangsfokuserade verktyg. Lansera en serie med informativa mejl vid registrering för att sammanföra dina kontakter och erbjudanden. Dela ditt bästa innehåll, stå värd för webbinarier som ger ditt varumärke en identitet och lär dig om din målgrupps vanor och preferenser i processen.

Planera och automatisera dina mejl

Använd e-postmarknadsföringsverktyg för att välkomna och våra dina nya kontakter. Marketing automation ger dig möjlighet att leverera e-postmarknadsföringskampanjer som löses ut när målgruppen vidtar specifika åtgärder eller villkor som du vill att de uppfyller när de interagerar med ditt innehåll.

Gör det live eller på begäran

Har du några nyheter att dela angående din produkt eller tjänst? Stå värd för ett webbinarium och ge dina kontakter en mer personlig upplevelse av ditt varumärke. Använd den som en möjlighet att attrahera nya prospekt. Kör live eller använd dina inspelade webbinarier och dela dem på begäran.

Attrahera din publik med gratis innehåll

Om du har en blogg eller webbplats kan du skapa en e-bok med det mest efterfrågade innehållet eller marknadsföra den med en leadmagnetkanal för att attrahera nya kunder och vårda befintliga. Med förbyggda scenarier kan du själv bygga din kanal på bara några minuter och generera nya leads automatiskt.

Använd färdigbyggda mallar

Vill du spara tid och resurser – eller har du kanske precis satt igång? Med nyhetsbrevsmallar, SEO-optimerade landningssidor och mallar för marketing automation blir det enkelt att komma igång.

Integrationer för att du ska nå längre

Integrera GetResponse med hantering av centralt innehåll och webbanalysverktyg för att analysera dina kampanjresultat och nå en bredare publik.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
Google Analytics Google Tag Manager WordPress Instagram facebook

Se hur dessa GetResponse-kunder har genererat tusentals nya leads

Konvertera leads till kunder med datadriven kommunikation

För att få reda på vad dina kunder vill ha kan du analysera dina kunders engagemang och beteende på webbplatser, landningssidor och i mejl. Använd sedan denna information för att kvalificera leads ochsylvassa riktade kampanjer som kommer konvertera dina kalla kontakter till försäljning.

Organisera din lista för bättre genomslag

Ditt GetResponse-konto är fyllt med användbara data. Analysera dem med avancerade sök- och segmenteringsverktyg och skapa segment baserat på din målgrupps intressen och preferenser. Använd denna information i din nästkommande marknadsföringskampanj för att leverera erbjudanden skräddarsydda för dina specifika behov.

Få tillbaka folk till din sida

Dra fördel av förinstallerad Facebook Pixel på dina landningssidor. Skapa annonser för att rikta in dig på de som besökt din sida men som lämnade utan att registrera sig (eller köpa) och återuppliva deras intresse.

Belöna lojalitet och engagemang

Tilldela automatiskt taggar och lead scoring baserat på vad din målgrupp gör och var den gör det. Poängsätt kontakter automatiskt baserat på deras engagemangsnivå. Och använd sedan marketing automation för att vinna tillbaka engagerade kontakter och visa dina största fans lite kärlek.

Insikter och tips för att återuppliva dina leads engagemang och maximera konverteringarna

Öka intresset med personligt anpassade meddelanden
Öka intresset med personligt anpassade meddelanden

Lär dig hur du kan använda dynamiskt innehåll i dina e-postkampanjer för att leverera mycket anpassade upplevelser.

LADDA NED NU ›
Förbättra dina e-postmarknadsföringstal
Förbättra dina e-postmarknadsföringstal

Din primära resurs för att förstå dina nyckeltal och veta var du hittar sätt att förbättra dem. I denna guide har vi samlat 20 idéer till hur du kan börja optimera dina kampanjer.

LADDA NED NU ›

För att få igång din verksamhet måste du förbereda den för att attrahera, välkomna och vårda dina leads tills de blir lojala förespråkare för ditt varumärke.

Pröva våra högkonverterande lead-skapande program och verktyg och leverera tilltalande annonser, landningssidor och mejl som säkerställer välutformade, effektiva kampanjer för ett konstant flöde med nya högkvalitativa leads.

REGISTRERA DIG GRATIS