BLACK FRIDAY-VECKA

Din favorit allt-i-ett plattform – nu upp till 40 % i rabatt!

KAMMA HEM DEALEN

Online-marknadsföringsverktyg för kundengagemang

Interagera med din målgrupp och vårda leads med riktad online-marknadsföring som uppmuntrar till långvarig lojalitet och engagemang.

REGISTRERA DIG GRATIS

Använd detta digitala marknadsföringsverktyg för att:

Segmentera din publik

Stick ut i proppfulla inkorgar med exakt segmentering. Analysera dina kontakters data för att lära dig om deras vanor och intressen och använd dessa data
i din e-postmarknadsföring.

ESSENTIELLA VERKTYG:

Skicka riktade, relevanta mejl

Använd kraftfulla online-marknadsföringsverktyg för att automatiskt vårda nyregistrerade. Visa ditt erbjudande och dela relevant innehåll för att förvandla anonyma kontakter till engagerade kunder.

ESSENTIELLA VERKTYG:

Väx med färdigbyggda kampanjer

GetResponse uppfyller alla våra marknadsföringsbehov

”GetReponse är en av de bästa e-postplattformarna som vi använder i vår organisation och uppfyller nästan alla våra marknadsföringsbehov. Det omfattar alla funktioner för att effektivt vända oss mot våra prenumeranter på bästa sätt. Dra-och-släpp-verktyget är ett av de bästa på marknaden, och bidrar till att enkelt skapa vackra e-postmallar.”

Sanjay Singh
Freelancer, Full Stack Developer,
G2 Review

Använd riktade segment för att skicka smartare marknadsföringsmejl

Data som du har om dina kunders intressen och beteende är en av dina mest värdefulla tillgångar. Använd dina avancerade segmenteringsverktyg för att strategiskt marknadsföra engagemang i din marknadsföring.

Vidta datadrivna åtgärder

Samla in validerade data om dina kontakter vid registrering med anpassade fält. Skapa sedan riktade segment som sätter denna information i arbete genom exakt anpassning och sylvass
e-postmarknadsföring.

Se vilka som är dina mest engagerade kontakter

Vänd dig mot kunder baserat på engagemangspoäng. Leverera sedan mejl och engagemangskampanjer som hjälper dig att vinna tillbaka mindre engagerade kontakter och visa lite uppskattning för dina bästa kunder.

Segmentera automatiskt med taggar och lead scoring

Tilldela taggar och poängsätt automatiskt enligt vad dina kunder gör och var de gör det. Använd därefter marketing automation för att utlösa riktade mejl.

Integrationer för att stödja dina datadrivna segment

Anslut GetResponse till ditt CRM, kundsupport eller andra verktyg där du lagrar kunddata för att skapa anpassade fält och riktade segment.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
zendesk zapier Gmail Google Drive

Insikter och tips för att du ska komma igång

Öka intresset med personligt anpassade meddelanden
Öka intresset med personligt anpassade meddelanden

Lär dig hur du kan använda dynamiskt innehåll i dina e-postkampanjer för att leverera mycket anpassade upplevelser.

LADDA NED NU ›
Checklista för leveransbarhet av e-post
Checklista för leveransbarhet av e-post

Ladda ned denna checklista för att förbättra ditt leveransbarhet av e-post och börja skicka mycket konverterande mejl

HÄMTA CHECKLISTAN ›

Gör intryck med e-postmarknadsföringsverktyg utformade för engagemang

Använd vår kraftfulla programvara för e-postmarknadsföring och marketing automation för att få igång din segmentering och automatiskt väcka kundernas intresse.

Dra fördel av optimerade leveransbarhet

Använd verktyget perfect timing för att skicka mejl vid den tidpunkt då det är som mest sannolikt att din målgrupp vill få dem. För att säkerställa leveranser på specifik lokal tid ska du använda vår leveransmetod kallad time travel för att alltid komma i rätt tid.

Automatisera kundvårdskampanjer efter registrering

Dina serier med automatisk kundvård kommer automatisera och engagera nya kontakter efter registrering. Skapa skräddarsydda scenarier och dela kunderbjudanden som förvandlar nya kontakter till lojala kunder.

Använd färdigbyggda mallar

Spara tid med färdigdesignade mallar för att komma igång. Du kommer hitta målbaserade nyhetsbrevsmallar, SEO-optimerade landningssidor och mallar för marketing automation designade med tanke på dina affärsmål. Anpassa dem och skapa ditt eget mallbibliotek.

Använd färdigbyggda mallar

Lär dig hur man lyckats väcka kundernas intresse

Skapa intäkter med färdigbyggda marknadsförings- och försäljningskampanjer

Engagerade kunder introduceras till ditt varumärke och görs redo att köpa. Dela dina erbjudanden med riktade kundsegment och optimera din försäljningsprocess.

Få din verksamhet att växa med dina kunskaper

Använd färdigbyggda, automatiserade säljkanaler för att bygga dina landningssidor, automatisera dina mejl, sälja dina produkter, återvinna övergivna beställningar och konvertera dina kunder.

Engagera kunderna med interaktivt innehåll

Har du några nyheter att dela angående din produkt eller tjänst? Stå värd för ett webbinarium och ge dina kunder en mer personlig upplevelse av ditt varumärke. Kör live eller använd dina inspelade webbinarier och dela dem på begäran.

Engagera kunderna med interaktivt innehåll

Sälj mer med automatiserade rekommendationer

Rekommendera produkter som dina kunder gillar automatiskt. Utlös mejl till övergivna kundvagnar för att få tillbaka folk för köp. Konfigurera det blixtsnabbt och njut av löpande försäljning.

Integrationer för att maximera engagemang och försäljning

Analysera dina kampanjresultat och integrera försäljningserbjudanden direkt i dina marknadsföringstillgångar, genom att ansluta GetResponse till de bästa plattformarna för e-handel och försäljningshandläggning.

VISA ALLA INTEGRATIONER ›
PrestaShop Google Analytics PayPal stripe

Tips för att optimera och automatisera dina säljprocesser

Få bort störningar i kanalen
Få bort störningar i kanalen

Lär dig om de utmaningar som är gemensamma för alla marknadsförare och sätt att förbättra dina marknadsföringskanaler – och bidra till att generera mer försäljning och bygga starkare relationer med din publik.

LADDA NED NU ›
Komplett guide till marknadsautomation för e-handel
Komplett guide till marknadsautomation för e-handel

Hämta denna guide för att lära dig hur marketing automation kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål. Bygg din lista, få in leads och segmentera dina kontakter med hjälp av automatiseringsverktyg.

LADDA NED NU ›

För att maximera dina konverteringar och skapa långvariga relationer med dina kunder behöver du verktyg som bevarar kundernas engagemang.

Segmentera dina kontakter och leverera skräddarsydda e-postmeddelanden med ett online-marknadsföringspaket utformat för att väcka kundernas intresse

REGISTRERA DIG GRATIS