Digitala marknadsföringsverktyg för att sälja kunskap online

Dela kunskap med din målgrupp och skapa en ny intäktskälla. Bygg upp ett följande, engagera dem med innehåll och förvandla din expertis till en lönsam verksamhet.

BÖRJA UTAN KOSTNAD Börja utan kostnad | Inget kreditkort krävs | Efterlever GDPR

Använd detta online marknadsföringsverktyg för att:

Hitta potentiella elever

Beskriv hur din kunskap kan bidra

Förvandla kunskap till intäkter

Använd en pålitlig partner för dina online-kurser

STEG 1:

Driv trafik & generera leads

Identifiera din målgrupp och avgör hur din online-kurs eller innehåll kan lösa deras problem. Använd den informationen till att fånga deras intresse med Facebook- och Instagram-annonser som marknadsför ditt erbjudande. Driv denna trafik till din landningssida och få deras e-postadress i utbyte mot kostnadsfritt innehåll.

Se till att din publik
ser dig

För att dela kunskap online, hitta och attrahera personer som har nytta av det. Gör dig själv synlig medFacebook- och Instagram-annonser som genererar klick. Det är ett kraftfullt sätt att inleda konverteringar som förvandlar anonyma kontakter till prenumeranter.

Övertyga dem att gå med i
din lista

Arbeta med att konvertera trafik på sociala medier på din landningssida. Beskriv din online-kurs eller erbjudande och förklara hur den löser din publiks problem. Använd formulär för att få in leads, och uppmuntra till ännu fler registreringar genom att erbjuda relevanta leadmagneter.

Vårda nya prenumeranter med drip-kampanjer

Håll liv i samtalen när folk gått med i listan. Förbered en e-postserie med autosvarare som kommunicerar hur din kunskap kan bidra till att lösa deras problem.

Automatisera för snabbare
resultat

Automatisera ditt listbyggande med leadmagnetkanaler. Ladda upp en resurs (eller använd en av dina), välj en mall och anpassa förbyggda Facebook-annonser, landningssidor och en autosvararserie för att förenkla och dra upp takten på ditt arbete.

Koppla ihop allt

Skapa sömlösa integrationer med de populäraste tjänsterna och marknadsför dina online-kurser.

  • Anslut ditt CRM för att organisera din kontaktbas
  • Koppla in analysplattformar för avancerad rapportering
  • Gör försäljning enkel med e-handelsintegrationer
  • Automatisera processer med fler än 100 färdigbyggda
    Zapier-integrationer
STEG 2:

Kommunicera genom olika kanaler

Innan folk kommer börja förespråka ditt varumärke måste de se dig som en pålitlig informationskälla. Vårda dina prenumeranter med relevant innehåll och personligt anpassad e-postmarknadsföring. Bjud in dem till ett kostnadsfritt webbinarium som ger ditt erbjudande ett ansikte och övertygar dem att din kunskap är värd att betala för.

Engagera med automatiserade mejl

Prova marketing automation för att skicka innehåll relaterat till din kurs och automatisera din e-postkommunikation. Använd arbetsflöden för att utlösa ett mejl när användare vidtar specifika åtgärder på din landningssida eller med ditt mejl.

Gör dem redo att köpa

För att behålla deras intresse och bygga en relation kan du stå värd för ett webbinarium. Använd detta som en plattform för att förklara att din online-kurs är exakt vad de behöver. Kör live eller använd förinspelade webbinarier och dela dem på begäran.

Kom igång snabbare med färdiggjorda mallar

Spara tid med fördesignade mallar som hjälper dig att komma igång. Du finner nyhetsbrevsmallar, SEO-optimerade landningssidor och mallar för marketing automation designade med dina affärsmål i åtanke.

Erbjud något nytt

Håll koll på hur besökarna beter sig på dina landningssidor för att vinna tillbaka de som lämnade utan att registrera sig. Förbered och kör en omriktningskampanj med Facebook-annonser som visar ett nytt erbjudande för att få dem att gå med i din lista.

Sälj en online-kurs:
En steg-för-steg-guide

Få den ultimata guiden av Shane Barker för att se till att din online-kurs blir en rejäl hit.

I denna e-bok förklarar Shane hur du använder GetResponse för att marknadsföra din kurs, hitta rätt målgrupp och hur du säljer din kunskap för maximala intäkter.

Sälj en online-kurs:<br> En steg-för-steg-guide
STEG 3:

Börja sälja din kunskap

Med en engagerad målgrupp kan du använda integrerade säljverktyg för att börja tjäna pengar på din expertis. Färdiga säljkanaler, betal-webbinarier och betalningshandläggare konverterar kunskap och erfarenhet till intäkter.

Förenkla köpbeslutet nu

Anslut din online-butik med GetResponse eller bygg en från grunden. Marknadsför dina produkter och tjänster direkt på dina landningssidor och i dina mejl. Skapa en känsla av brådska genom nedräkningstimer och få till snabba försäljningar.

Skicka anpassade erbjudanden baserat på omsättningsbara data

Sätt prenumerantinformation i arbete genom att skapa segment baserat på din målgrupps egenskaper, intressen och preferenser. Använd denna info i din nästa e-postmarknadsföringskampanj för att leverera skräddarsytt innehåll.

Återvinn automatiskt övergivna kundvagnar

Håll koll på webbtrafiken för att engagera de som inte slutfört sitt köp online i din butik. Kör sedan en sekvens med mejl till övergivna kundvagnar genom ditt arbetsflöde för marketing automation för att omgående följa upp de som övergivit.

Sälj snabbare med förbyggda säljkanaler

Använd färdigbyggda, automatiserade kanaler för försäljning och betal-webbinarier för att bygga dina landningssidor, automatisera dina mejl, sälja dina produkter, återvinna övergivna beställningar och konvertera dina kunder. Konfigurera det en enda gång och skapa en löpande försäljningsström.

Insikter och tips för strömlinjeformad och effektiv försäljning

Hur du håller kontakten<br> med dina kunder
Hur du håller kontakten
med dina kunder

Upptäck kreativa sätt som du kan hålla kontakten med din publik online, och hitta dessutom nya leads på vägen.

LADDA NED NU ›
Komplett guide till marknads automation för e-handel
Komplett guide till marknads automation för e-handel

Bygg din lista, få in leads och segmentera dina kontakter med automationsverktyg.

LADDA NED NU ›

Sälja kunskap och skapa online-kurser kräver ingående planering och utförande.
Identifiera din målgrupp och designa ditt innehåll och marknadsföringskommunikation
baserat på deras preferenser.

Pröva våra digitala marknadsföringsverktyg för att dela kunskap online. Skapa och leverera tilltalande annonser, landningssidor och mejl som säkerställer väl genomförda, effektiva kampanjer för ett konstant flöde med högkvalitativa nya leads och försäljning.

Skapa ett fritt konto

Börja utan kostnad | Inget kreditkort krävs