BLACK FRIDAY-VECKA

Din favorit allt-i-ett plattform – nu upp till 40 % i rabatt!

KAMMA HEM DEALEN

E-handelsmarknadsföring

Allt du behöver för att sälja online.

Integrera din butik

Anslut din online-butik till GetResponse och fyll snabbt på ditt produktlager i ditt GetResponse-konto. Därefter kan du marknadsföra dina produkter direkt på dina landningssidor och i dina mejl och sälja mer.

 • Etsy
 • Shopify
 • PrestaShop
 • Magento
 • Stripe
 • WooCommerce
Connect your online shop to GetResponse
 • Wordpress WooCommerce

  WordPress

  Grow your list, track site visits, and ecommerce data to GetResponse.

  CONNECT
 • PrestaShop

  PrestaShop

  Add and update contacts. Track sites they visit and what they buy.

  CONNECT
 • Magento

  Magento 1

  Add customers and subscribers. Track what they buy and the sites they visit to plan your compaigns.

  CONNECT
 • Magento

  Magento 2

  Add customers and track what they buy ad the sites they visit to plan your compaigns.

  CONNECT

Använd våra interna plugins för e-handel för att fylla på ditt produktlager i GetResponse, se vad dina kunder gillar att köpa och vidta sedan åtgärder. Skicka automatiserade, personligt anpassade erbjudanden för att konvertera och sälja mer.

Skapa en produktkatalog

En butik i GetResponse där de produkter som du vill erbjuda finns. Du behöver inte länge en separat e-handelsplattform för att sälja online. Skapa enkelt din butik och lägg till produkter som du vill sälja. Du kan sälja vad som helst – fysiska produkter, online-kurser, e-böcker och nedladdningar, tjänster eller webbinarier och rådgivning.

Skapa en produktkatalog

Behandla betalningar direkt från dina sidor

Integrera dina Square-, Stripe-, PayPal-, BlueSnap- eller PayU-konton och sälj direkt från dina landningssidor.
Anslut på ett ögonblick utan att ens lämna ditt konto och förvandla dina marknadsföringstillgångar till faktiska inkomstgeneratorer.

 • Stripe
 • BlueSnap
 • PayU
 • PayPal
 • Square

Sälj mer med säljkanaler

Säljkanaler är svaret för den som säljer online och är ute efter något som förenklar säljprocessen. Marknadsför och sälj dina produkter med redan färdiga säljkanaler som är redo att lanseras.

Från att generera trafik, vårda nya registrerade och konvertera dem till betalande kunder – allt är klart och fixat för dig.

Sälj mer med säljkanaler

Automatiskt rekommenderade produkter

Övertyga kunderna om att köpa igen genom att rekommendera produkter som du vet att de gillar.
Du kan göra allt automatiskt med hjälp av verkliga data som kommer från din butik.

Nu kan du enkelt få tillbaka kunder till din butik för mer. Dra bara och släpp rekommendationsmodulen till dina meddelanden för att välja vilka produktkategorier som du vill köra kampanj på.

Se hur

Automatiskt rekommenderade produkter

Vinn tillbaka övergivna kundvagnar

Få tillbaka skyltfönstertittare med påminnelser och brådskande erbjudanden.

Utlöser automatiskt påminnelsemeddelanden till de som överger kundvagnar. Se sedan hur intäkterna strömmar in.

Vinn tillbaka övergivna kundvagnar

Automatisera uppföljning efter köp

Använd marketing automation för att skicka perfekt timade uppföljningsmejl: bekräftelser efter köp, påminnelse för övergiven kundvagn, merförsäljningserbjudanden och produktförslag.

Grädden på moset? Våra automationsmallar gör processen superenkel. Välj bara dina anpassade meddelanden och börja optimera dina kunders resa. Strategiskt och smidigt.

Automatisera uppföljning efter köp

Skicka till rätt personer vid rätt tidpunkt

Använd dina butiksdata för att segmentera kunder och skicka riktade meddelanden när det är som viktigast. Vill du skicka meddelanden till de som spenderade mer än 1000 kronor förra månaden? Lätt! Ditt segment lägger automatiskt till dessa kunderna till gruppen.

Och vad gäller engångsköpare som aldrig kommer tillbaka? Konfigurera bara ett segment för att trigga en påminnelse när du så vill. Segment ger dig möjlighet att stärka dina arbetsflöden för marketing automation genom det dynamiska filterelementet, med vilket du kan göra riktad e-handel till en integrerad del av din marknadsföringsstrategi.

Lär dig mer om e-handelssegmentering

Skicka till rätt personer vid rätt tidpunkt

Locka dina besökare att bli en del av din lista

Lägg till popup-formulär till din online-butik för att få din lista att växa på en gång. Trigga optimerade formulär som lockar besökare att gå med i dina e-postlistor för exklusiva erbjudanden och uppdateringar. Så att de kommer tillbaka för mera.

När du integrerar din butik med GetResponse, läggs nya kunder automatiskt till din lista. Därmed kan du enkelt följa upp, inleda ett samtal och skicka nya erbjudanden. Om och om igen.

Locka dina besökare att bli en del av din lista

Se hur dina resultat rullar in

Håll ett öga på dina inkomster och övervaka konverteringar på en lättöverskådlig display. Se din viktigaste försäljningsuppgifter och rapportera om dina resultat på ett ögonblick.

Results

Spåra kontakter då de interagerar med dina meddelanden – redan från att de registrerar sig och sedan hela vägen under deras prenumeration. Spåra öppningar, klick, social spridning och avanmälningar. Allt från en intuitiv analytisk instrumentpanel.

Se hur dina resultat rullar in
Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?