GetResponse för ideella föreningar

50 % eller 30 % i rabatt för evigt till ideella föreningar.

Ute efter sätt att få fler medlemmar, öka donationer eller skapa medvetenhet? Vi kan hjälpa till. Med vårt allt-i-ett e-postmarknadsföringsverktyg når ni nya målgrupper och motiverar medlemmar att delta mer, men med mindre inverkan på er budget.

30 %rabatt på månadsplaner
Ni kan få:
 • Konverteringskanal*
 • E-postmarknadsföring
 • Landningssidor*
 • Marketing automation
 • Webbinarier och mer
 • 24/7 livechatt-support
Ert bidrag:

Ingenting! Ni bidrar redan med så mycket!

50 %rabatt på månadsplaner
Ni kan få:
 • Konverteringskanal*
 • E-postmarknadsföring
 • Landningssidor*
 • Marketing automation
 • Webbinarier och mer
 • 24/7 livechatt-support
 • Kostnadsfritt deltagande i GetResponse University och certifieringsprogrammet
Ert bidrag:

Vi ber bara om att inkludera GetResponse-loggan på er webbplats och låta oss sprida ordet om vårt partnerskap!

Vem är kvalificerad för rabatten?

För att dra fördel av rabatten för ideella föreningar måste er organisation vara godkänd som sådan i ursprungslandet, och vi kommer be er att styrka detta med dokumentation.

Programmet är öppet för alla ideella föreningar som inte är politiska organisationer.

Hur fungerar det?

Först ska ni fylla i GetResponse ansökningsblankett för ideella föreningar. Vi kan komma att återkomma om ytterligare information som säte eller bekräftelse på godkännande som ideell förening. Efter det skickar vi ett mejl med anvisningar om hur ni registrerar ert konto.
Om ni väljer Plus-planen (50 % rabatt) kommer vi att be er att sätta er logga på vår webbplats inom fyra veckor och skicka oss en länk.

UNESCO använder GetResponse för att främja en världsomfattande dialog genom utbildning

GetResponse har varit ett mycket viktigt verktyg för UNESCO Bangkoks PR-arbete och i synnerhet distribution av nyhetsbrev. Självklart har den automatiska distributionen underlättat kommunikationsprocessen, men den huvudsakliga orsaken till vår organisations val är den flexibla designen som gör att vårt grafiska team kan anpassa mallen dynamiskt så att det passar som bäst för regional utbildning, kultur, kommunikation och vetenskap.

Akané Nozaki

Public Information Officer – UNESCO Bangkok

Ansök nu!

Genom att klicka på SKICKA godkänner ni GetResponse för ideella föreningars Programvillkor.
GetResponse Sp. z o. o., Arkonska 6/A3, Gdansk, Poland, behöver de uppgifter som ni lämnat ovan för att driva programmet. Mer.

Vanliga frågor

Ni kan ha upp till 100 000 kontakter i ert konto för ideella föreningar. Ytterligare kontakter kommer att debiteras med en avgift för listpåbyggnad. Men om ni kontaktar oss när ni överskrider gränsen, kommer vi att ge rabatt på den avgiften också.

Det strider mot vår policy att importera kontaktlistor som köpts eller skrapats från företagskataloger. Det är emot lagen att skicka marknadsföring till människor som inte har givit sitt uttryckliga samtycke, och det kan skada vår leveransbarhet och eventuellt göra att era mejl hamnar i skräpkorgen. För inte tala om GDPR-problemen som ni kan få!

Om vi inte kan bekräfta att vår logga är placerad på webbplatsen inom 4 veckor efter registrering, då kommer vi att nedgradera rabatten till 30 % från och med nästa faktureringscykel.

Ni kan ansöka på nytt längre fram om organisationen då har blivit godkänd som ideell förening. Till dess kan ni registrera er för ett vanligt GetResponse-konto.

Det är helt upp till er. Ett sätt kan vara att placera vår logga på partnerdelen av er webbplats och länka den till getresponse.com. Ni kan även skapa en partnerprofil för oss eller publicera en artikel eller inlägg om vårt partnerskap. Vad ni än väljer ska ni skicka oss länken så att vi kan verifiera den. Oavsett ert val, kom ihåg att länken måste gå till getresponse.com. Till sist, glöm inte att skicka oss länken så att vi kan verifiera att den har placerats ut!

Direkt efter att ni registrerar ert konto, och efter att vi godkänt ansökan kommer vi att skicka ett mejl som förklarar hur ni kan registrera ett rabatterat konto tillsammans med en unik kod. Klicka på länken i mejlet, skriv in koden och registrera kontot. Rabatten kommer att aktiveras när ni registrerar er.

Detta är vårt utbildningscenter för online-marknadsföring. Det finns fem olika moduler som omfattar e-postmarknadsföring, landningssidor, marketing automation, content marketing och ingående försäljning (inklusive en lektion i AdWords och SEO). Ni kan lyssna på GetResponse experter och branschaktörer som Andrew Davies, Jamie Turner, Kath Pay eller Michael Brenner när de förklarar hur online-marknadsföring fungerar och hur ni använder den för bästa resultat. Efter varje modul erbjuds ett test för att bli certifierad.
Ideella föreningar kan använda det utan kostnad för att få ut mer av plattformen.

Vi skannar URL-adresser efter länkar varje månad. Om vi inte kan hitta vår logga under länken som ni försåg oss med, då kommer vi att nedgradera rabatten till 30 % från och med nästa faktureringscykel.