Allt-i-ett-lösningar för online-marknadsföring för att bidra till din verksamhets tillväxt

GetResponse-plattformen innehåller ett paket med hanteringsverktyg för e-postmarknadsföring och online-kampanjer utformade för att maximera ROI och lyckas inom online-marknadsföring. Från obegränsat med sändning och bästa leveransnivå till 5-stjärnig kundservice och över 50 enkla men kraftfulla funktioner – vi har det du behöver.

E-postmarknadsföring

Vinnande e-postkampanjer

Skicka responsiva mejl med vacker design. Öka din försäljning och dina prenumeranters intresse med omfattande e-postmarknadsförings-kampanjer. Med några få enkla steg kan du köra igång en hel kampanj – oavsett om du är en erfaren marknadsförare eller precis har satt igång.

SE FLER FUNKTIONER FÖR E-POSTMARKNADSFÖRING

Conversion Funnel

Det blir enkelt att sälja

Komplett verktyg för att generera intäkter, utformat för att automatisera din försäljning online från första klicket till bekräftad försäljning. Redan färdiga, fördesignade mallar för marknadsföringskampanjer med landningssidor mejl, registreringsformulär, webbinarier och säljsidor integrerade i ett smidigt flöde – en kanal som gör jobbet åt dig. Använd den för att sälja dina produkter, bygga din lista eller marknadsföra och köra webbinarier – allt på en och samma plattform.

SE FLER FUNKTIONER FÖR AUTOFUNNEL

Skapa landningssidor

Konvertera landningssidor

Vill du driva på mer online-försäljning och attrahera nya kunder? Släpp loss din fullständiga potential med slående 100 % responsiva landningssidor. För att ditt liv ska bli enklare har vi designat ett intuitivt dra-och-släpp verktyg med 150+ redan designade mallar. Nu kan du förvandla vilda idéer till lönsamma åtgärder. Skapa webbplatser av högsta klass för opt-in, tack, sälj, webbseminarier och mer på mindre än tio minuter utan att knacka en enda kod.

SE FLER FUNKTIONER FÖR LANDNINGSSIDOR

E-handel

Butiker och produkter
på en plats

Använd en uppsättning med e-handelsverktyg för att konvertera dina besökare till lojala kunder och och för att de alltid ska komma tillbaka för mer. Skapa enkelt din egen butik och lägg till produkter som du vill sälja. Integrera dina konton hos Stripe, PayPal, Square, BlueSnap eller PayU och sälj direkt från dina landningssidor. Använd inbyggda produktrekommendationer för att göra det enkelt med merförsäljning, påminnelser för övergivna kundvagnaroch avancerade segmenteringsdata för e-handel, du är utrustad med en välutrustad arsenal med e-handelsmarknadsföring.

Håll koll på webbeventen

Verktyg för att driva trafik

Driv trafik från sociala medier till dina landningssidor och kanaler. Skapa iögonfallande marknadsföringsbanners och videor automatiskt och lansera annonskampanjer på Facebook eller Instagram för att vända dig mot kontakter på din lista, hitta nya målgrupper och lyfta försäljningen.

SE FLER VERKTYG FÖR ATT GENERERA TRAFIK

Marknadsförings­automation

Kompletta kundresor

Marknadsföringsautomation för alla former och storlekar. Oavsett storleken på din verksamhet, kan du skapa fullständigt skalbara arbetsflöden med ett lättanvänt dra-och-släpp-verktyg. Spåra prenumeranters beteenden i realtid och agera
enligt slutförda köp, övergivna kundvagnar och mycket mer.

SE FLER AUTOMATIONSFUNKTIONER

Webbseminarier

Driv och engagera leads med webbinarier

Vill du generera fler leads samtidigt som du håller dina befintliga kunders intresse vid liv? För oss är lead-generering mycket mer än ett modeord. Vi är den första e-postmarknadsföringstjänsten som erbjuder en komplett marknadsföringslösning med webbseminarium.. Med GetResponses webbseminarium kan du såväl förvärva nya leads som vårda befintliga kunder med hjälp av en avancerad integration av GetResponse e-postmarknadsföring. Börja förvandla prenumeranter till återkommande kunder idag!

Se alla funktioner