Utformad för att överträffa marknadsprognoser

Premiumlösning för e-post för företag, professionella marknadsförare och storvolymsändare.

GetResponse Enterprise avancerade funktionsuppsättning gör det möjligt för oss att skräddarsy en lösning efter dina behov. Vi kommer att tillhandahålla verktygen som ditt team och din verksamhet behöver för att öka din ROI på e-postmarknadsföring.

Kapacitet för höga volymer

Den teknologiska infrastrukturen är ändlöst skalbar för att uppfylla dina behov. Du kan skicka obegränsat med mejl varje dag utan avbrott eller driftstopp. Servrarna är pålitliga, redundanta och säkra för att leverera kampanjer med toppfart.

Optimerad leveransnivå

Ditt företag tilldelas unika IP-adresser för att ge dig fullständig kontroll över ditt e-postrykte. Dina kampanjers leveransnivå är inget problem, eftersom GetResponse hanterar ISP-övervakning, DKIM, feedback-loopar, vitmärkning, och länkanpassning.

Kontohantering

Du får en särskild kontoansvarig tilldelad, som arbetar aktivt med dig för att förbättra effektiviteten och prestandan, som ger riktad support, utbildning och professionell rådgivning.

Rådgivning

Då du planerar och utför dina marknadsföringsprogram finns våra ROI-experter tillgängliga för att hjälpa dig att förbättra effektiviteten och att leverera maximalt utfall.

Anpassad teknologi

GetResponse har erfarenheten som du behöver för felfritt anpassade integrationer. Ditt IT-team kan integrera din e-postmarknadsföring med applikationer som kundvagnar, betalningsplattformar eller CRM:s med GetResponse JSON-RPC API.

Åtkomst på lägre nivå

Administratörer kan skapa upp till 100 separata användarkonton – var och ett med fördefinierade rättigheter för användaråtkomst, verktyg, spridning och statistik – för att underlätta användarhantering efter färdigheter, funktion och ansvarsnivå.