GetResponses säkerhet

Vi uppskattar att du bryr dig...

Vår högsta prioritet är att hålla kunduppgifter säkra, och därför arbetar vi hårt med att skydda dig från de senaste hoten. Vi uppskattar alltid dina synpunkter och feedback angående vår säkerhet.

Rapportera en säkerhetsbrist

Skicka in en supportbegäran för att rapportera en brist.

Vi kommer att bedöma risken, arbeta fram en lösning så snart som möjligt och meddela dig.

Tack för ditt stöd!

Vi respekterar tiden och talangen som krävs för nya upptäckter inom IT-säkerhet.

Riktlinjer och regler

  • Säkerhet först! Medan vi testar brister förbjuder vi att man raderar data, obehörig dataåtkomst och serviceavbrott.
  • Om du har upptäckt en säkerhetsbrist, offentliggör den inte, och rådfråga inte andra.
  • Försök inte komma åt eller modifiera data som underhålls av våra system.
  • Försök inte utföra en DoS-attack (Denial of Service).
  • Försök inte skicka spam, obehörig e-post eller andra former av oönskade meddelanden. Vår spam-policy är grundläggande i vårt sätt att arbeta med e-postmarknadsföring.
  • Ge utförlig information så att vi kan kopiera problemet.
  • En belöning kan utdelas för en bedrift som representerar ett särskilt värde för GetResponse. Det omfattar en nominerings- och godkännandeprocess. Eventuella belöningar och ekonomiska ersättningar för din rapport kommer endast ifråga i specialfall och garanteras inte.

Dina uppgifter är säkra hos oss.

Vi sparar dina data till flera servrar och hårddiskar samtidigt för att säkerställa säker pålitlighet. Alla data säkerhetskopieras dagligen och lagras i våra säkerhetsfokuserade datacenter på många olika platser jorden runt.

Vi skyddar dina betalningsuppgifter.

Vi skyddar alla kreditkortsuppgifter med hjälp av krypteringar av högsta klass - samma som används av ledande banker. Alla känsliga uppgifter behandlas, överförs och lagras på ett PCI-efterlevande nätverk som skannas regelbundet av säkerhetsskäl av branschledande experter.

Vår besatthet av säkerhet.

Säkerhet är det heta ämnet i denna bransch, men vi har alltid varit besatta av det. Vi uppdaterar regelbundet vårt nätverk med de senaste säkerhetsskikten. Vårt dedikerade nätverk är övervakat 24/7 och låst med brandväggar. Varje kodlinje blir inspekterad innan den används på riktigt. Kalla oss paranoida, men när det gäller säkerhet, lägger vi oss hellre på den säkra sidan.

Fullt redundanta system.

Redundans är ett nyckelord för oss på GetResponse. Alla våra webbservrar, e-postservrar och databasservrar drivs med full redundans. Vi använder feltoleranta uppsättningar av oberoende hårddiskar (RAID) redundant krafttillförsel och redundanta internetanslutningar. GetResponse är byggt för att fungera även om det är fel på flera system.

GetResponse är delaktiga i följande organisationer och initiativ för e-postbranschen:

Har du en säkerhetsfråga? Behöver du rapportera ett bekymmer?

Mejla oss. Vårt säkerhetsteam är redo att hjälpa dig med kort varsel.