“Vi är ett multinationellt team med teknonördar. Bland oss finns det experter inom många olika områden som förblir kreativa och öppna inför nya kunskaper och erfarenheter. Det är bakgrunden till vår framgångsrika expansion över hela världen de senaste 20 åren.” Simon Grabowski, CEO

Om GetResponse

Vårt team

Vilka vi är

GetResponse är en allt-i-ett-plattform för online-marknadsföring som används av fler än 350 000 företag i 183 länder. Tillgänglig på 27 språk och med fler än 300 passionerade experter i Polen, USA, Kanada, Malaysia och Ryssland, vi vet vad du behöver och pratar ditt språk.

I 20 år har GetResponse gett entreprenörer tillgång till de kraftfulla verktyg för online-marknadsföring som de behöver för att växa.

Träffa teamet
Vad vi gör

Vad vi gör

Vi erbjuder ett komplett paket med enkla men ändå kraftfulla lösningar. Dessa kan skalas och anpassas för såväl stora som små företag. Våra verktyg är utformade för organisationer som vill implementera effektiva kampanjer med stort genomslag som driver marknadsföringens ROI.

GetResponses plattform för online-marknadsföring hjälper entreprenörer att bygga riktade kontaktlistor, skicka nyhetsbrev med stort genomslag och uppföljningskampanjer. Den erbjuder marketing automation, webbinarier, responsiv e-postdesign, hundratals mallar som är redo att användas, verktyg för att skapa landningssidor och praktiska statistiska analysverktyg.

Våra produkter
Våra kärnvärden

Vad som skiljer oss

Vi erbjuder ett utbud med online-marknadsföringsverktyg som är integrerade på en enda plattform. Bland våra funktioner ingår e-postmarknadsföring, marketing automation och landningssidor.

Vi är stolta över att vara en spam-fri lösning, och över att uppnå en konsekvent leveransbarhet på över 99 % som är den högsta i branschen.

Vårt hängivna expertteam erbjuder en femstjärnig kundsupport via e-post och chatt 24/7.

Företagets historia

Högsta ledningen

Simon GrabowskiCEO
Simon Grabowski
CEO
Daniel BrzezińskiCOO
Daniel Brzeziński
COO
Ola GrabowskaCustomer Success Director
Ola Grabowska
Customer Success Director
Tomasz Świacko-Świackewicz CTO
Tomasz Świacko-Świackewicz
CTO
Marta Zabłocka-PetersonCFO
Marta Zabłocka-Peterson
CFO
Maciej Ossowski Director of GetResponse MAX
Maciej Ossowski
Director of GetResponse MAX

De har valt oss

På GetResponse bygger vår framgång till stor del på våra partners tillfredsställelse.
Bland användarna av vår plattform för e-postmarknadsföring finns en del av världens största företag och varumärken.

Contact us