Avancerad sökning
och segmentering

Segmentera dina kontakter i liknande grupper för maximal relevans och riktning för dina e-postkampanjer.

Använd avancerade sökverktyg för att organisera dina kontakter i delgrupper och segment. Skicka sedan personligt anpassade mejl som de verkligen vill öppna, och öka engagemang och konverteringar.

Bli ett verkligt proffs på
att segmentera.

Det spelar inte någon roll om segmentering är något nytt för dig, GetResponse ger dig möjligheten att snabbt och smidigt skapa grupper enligt en oändlig mängd kombinationer, bland annat:

  • prenumeranters anpassade data,
  • geoplats,
  • prenumerationsdatum och källa,
  • senaste meddelandedatum,
  • prenumeranters åtgärder (öppnanden och klickningar),
  • slutförande av autosvarar-sekvenser.
Search Contacts

Isolerade grupper baserade på ett villkor eller en blandning av många villkor för att nå varje grupp med prenumeranter med anpassade erbjudanden. Antalet scenarier som du kan använda är gränslöst.

Visa och sök smidigt bland dina kontakter.

Använd en enkel skärm för att isolera specifika prenumeranter, visa och modifiera sedan deras uppgifter.

Den avancerade sökpanelen kommer att hjälpa dig med att skapa mycket fokuserade grupper med kontakter och vända dig till dem med ett särskilt och intresseväckande erbjudande som är anpassat efter deras behov och profil

Sök bland olika sökkriterier som finns i panelen för att söka efter kontakter.

Allt eftersom du förfinar din sökning kan du omgående visa de totala resultaten på din skärm. När du är nöjd med ditt segment, ska du välja "Visa kontakter" för att fortsätta och utföra fler åtgärder för kontakterna i sökningen som du definierat.

Newsletter

Hantera dina kontakter
på en plats.

Du kommer även att kunna använda panelen för att söka efter kontakter till att:

  • Kopiera eller flytta kontakter från en lista till en annan.
  • Lägg till ett anpassat fält till kontakter i ditt segment.
  • Exportera sökresultat till populära filformat.
  • Skicka ett mejl till utvalda mottagare.

Visa en översikt av prenumeranternas uppgifter: sekvensdag för autosvarare, prenumerationskälla, prenumerantstatus och prenumeranttyp. Söka bland kontakter som inte är registrerade, svartlistade, borttagna, obekräftade eller som levererats. Eller välja endast giltiga prenumeranter – allt med endast ett klick.

29% av marknadsförarna använder grundläggande segmentering som en form av listhantering. De använder 2-5 kriterier för målinriktning, t.ex. demografi, intressekategori (B2C), industri eller roll (B2B).

Segmentering av e-postlistor är nyckeln till att leverera rätt, personligt anpassat innehåll till rätt mottagare. Trots det segmenterar inte 50,4% av alla e-postmarknadsförare sina mejllistor över huvud taget.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?