Anpassade fält uppfunna på nytt

Prenumerantinfo under full kontroll

Samla in automatiskt validerade data om din publik. Skapa sedan avancerade profiler för dina prenumeranter: demografik, geo-plats, vanor, val och personlig info. Spara informationen i ditt konto och använd den till maximalt personligt anpassad och sylvass e-postmarknadsföring.

Lär dig mer om prenumeranter

Joanna Smith

joanna.s@email.com

Anpassade fält:

Kön:
kvinna
Ålder:
35
Ort:
Seattle
Födelsedag:
24.06

Lär dig mer om dina prenumeranter

Nu är det enklare än någonsin att be om upplysningar och val. Lägg bara till anpassade fält till dina webbformulär och enkäter. Analysera sedan din publik genom att skapa avancerade sökkriterier eller genom att söka bland enskilda prenumeranter och deras fullständiga profiler.

Bli ett PRO med personligt anpassade mejl

Fusionerade taggar för anpassade fält kanske låter som hjärnkirurgi, men det är lätt som en plätt. Det kan producera massiva resultat genom att lägga till en personlig touch till ämnesraden och texten för att visa publiken att du ser dem som enskilda personer.

Sikta på resultat
  • Geo-plats
  • Orten är
  • Seattle
  • Anpassat fält
  • Kön är
  • Kvinna

Sikta på resultat

Ju fler anpassade fält du har, desto mer exakt blir din inriktning. Segmentera din publik efter ålder, kön och plats, eller annat kriterium. Anpassa ditt innehåll så att de matchar deras intressen och behov. Se sedan hur intresset växer.

Anpassade fält är mer än bara ett förnamn.

Anpassade fält är mer än bara ett förnamn.

Med redan definierade anpassade fälttyper och format kan du fråga prenumeranterna om vad som helst och spara svaren i en nätt och bekväm databas. Och med automatiserad datavalidering för redan definierade anpassade fält kommer dina prenumeranters profiler att innehålla register i ett korrekt format som är redo att användas.

Använd GetResponses breda urval av redan definierade anpassade fält för att spara tid och göra dina uppgifter enhetliga. Eller skapa anpassade fält som bygger på tillgängliga typer och format.

Använd anpassade fält för att få mer information om dina prenumeranter. 14% av alla marknadsförare använder segmentering och även automatiserad regelbaserad anpassning för olika målgrupper.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?