Påbörja gratis provperiod

Säkerhetstips för lösenord:

  • använd minst 6 tecken
  • blanda bokstäver och nummer
  • blanda små och stora bokstäver
  • använd specialtecken (ex. @)

Verktyg för att skapa landningssidor

Den perfekta maskinen för leads!

Skapa landningssidor som fungerar med
3 enkla steg.

1

Välj en mall

Fler än 100 professionella landningssido mallar med matchande tacksidor för att hjälpa dig att nå dina målsättningar och mål.

2

Anpassa din sida

Vår redigerare drag-och-släpp WYSIWYG är kraftfullare än någonsin med gränslösa möjligheter till att redigera varje del av din sida.

3

Publicera med ett klick

Du behöver ingen internetvärd då vi förser dig med underdomäner, eller om du har en egen kan du använda den. Nå nya målgrupper genom omedelbar publicering på din fansida på Facebook.

GetResponses verktyg för att skapa landningssidor –
ny revolutionerande teknologi för att det ska vara lättare
än någonsin att skapa sidor:

Responsiv design

Mobilvänliga landningssidor redo på några minuter och utan några IT-färdigheter. Alla landningssidor anpassas automatiskt för olika visningssätt: mobil, läsplattor och vanliga datorer.

Screen 1

Inbyggda webbformulär

Det perfekta verktyget för squeeze-sidor för att få in leads och användardata – med anpassningsbara skrivfält, etiketter och anpassade fält. För att vårda dina leads när de har registrerat sig.

Screen 2

100+ mallar

Med den växande samlingen av färdiga landningssidomallar som är 100 % responsiva kommer du att kunna skapa bländande och högpresterande sidor. Välj bara en, lägg till din personliga stil, och så är den klar - på mindre än 30 minuter!

Screen 1

Bildverktyg

Ge något av de 1 000+ kostnadsfria fotona eller din egna bilder lite glamour. Det inbyggda verktyget ger dig möjligheten att skapa perfekta bilder genom filter, etiketter, penslar och mycket mer.

Screen 2

Ingen HTML-kod

Flytta ändra på storlekar och skalor, skär, gruppera och ändra former på vilken del du vill på din landningssida, fält och knappar – den ultimata programvaran för webbdesign i ditt konto.

Screen 1

A/B Test

Spåra och förbättra din sidstatistik med A/B Test
som kommer att hjälpa dig att hitta den webbdesign som fungerar bäst: använd SEO-verktyg för att nå din målgrupp på det överfyllda nätet.

Screen 2

Integrationer med populära analys och marknadsföringstjänster

Spåra och optimera dina landningssidor med kraftfulla integrationer för populära tjänster som exempelvis Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel, Google AdWords, BingAds, Mixpanel, VWO, Kissmetrics, Yandex Metrica och fler. Med endast ett klick kan du visa dina unika visningar, analysera konverteringssiffror och köra framgångsrika reklamkampanjer.

YouTube

Gör dina landningssidor attraktivare med inbyggda videor – nu enklare än någonsin med våra integrationer för YouTube, Vimeo, Wistia, Vine och Vidyard.

PayPal

Uppmuntra omedelbara köpbeslut genom att lägga till en köp nu-knapp via PayPal
och dra fördel av ökad försäljning
och fler beställningar.

Skapa landningssidor som ger resultat
utan några IT-kunskaper!

Hur grymma är priserna för GetResponses landningssidor?

  • Grundläggande landningssidor ingår i det kostnadsfria 30-dagars provpaketet och GetResponses e-postplan (1 publicerad landningssida, upp till 1 000 besökare per månad).
  • Obegränsat med landningssidor (inklusive A/B-tester, obegränsat med landningssidor och trafik) finns tillgängliga med början med GetResponses Pro-plan.
Se alla funktioner