Landningssidor

Skapa mycket konverterande, mobila landningssidor.
Generera intresse, leads och intäkter till din verksamhet.

  • Välj en mall

  • Anpassa din landningssida

  • Publicera med ett klick

  • Testa & optimera

Helt mobilresponsiva mallar

Välj bland hundratals mallar för högkvalitativa, 100 % responsiva landningssidor gjorda för att konvertera. Opt-in, försäljning, kampanj eller nedladdningssidor – välj en som passar dina affärsbehov. Lägg till din personliga touch och sedan är din landningssida klar på mindre än 30 minuter!

Ge ett mycket professionellt intryck med 5 000 Shutterstock-bilder att välja bland. Använd det inbyggda redigeringsverktyget för att skapa perfekta bilder med några penseltag.

Helt mobilresponsiva mallar

Väck dina leads uppmärksamhet direkt när de kommer till din landningssida

Använd bilder, erbjud material för nedladdning, visa ditt meddelande när dina besökare bläddrar, trigga en pop-up precis innan de lämnar sidan eller placera ett registreringsformulär längs ned eller högst upp på sidan för att säkerställa fler konverteringar.

Väck dina leads uppmärksamhet direkt när de kommer till din landningssida

Använd inbyggda formulär för att få in leads och kunddata – med anpassningsbara inmatningsfält och anpassade fält – sedan kan du börja vårda dina leads från och med att de registrerar sig.

Mobil arbetsyta

Nöjd med din skrivbordsvy? Växla bara till den mobila vyn för arbetsytan för att justera och optimera din sida för fler mobila konverteringar.

Se dina mobila landningssidor på det sättet som dina besökare ser dem. Växla mellan förhandsgranskning för skrivbord och mobil för att säkerställa att din design är redo att lanseras.

Mobil arbetsyta

Skapa fler konverteringar med nedräkningstimern

Vill du förbättra din konverteringsfrekvens? Använd då nedräkningstimern för att skapa en känsla av nu och här och uppmana dina kunder till åtgärd. Lägg till den till dina erbjudanden, inbjudningar till webbseminarium, produktlanseringar eller registreringssidor för event.

Skapa fler konverteringar med nedräkningstimern

Dra-och-släpp-verktyg

Inga teknikkunskaper behövs. Det är så enkelt att du endast behöver dra-och-släppa för att komma igång. Flytta, ändra storlek, beskär, gruppera och ändra form på elementen på dina landningssidor.

Anpassa enkelt din design för mobila enheter med verktyget för mobila sidor.

Dra-och-släpp-verktyg

Flexibla publiceringsalternativ

Använd GetResponses underdomäner kostnadsfritt eller vilken domän som helst för att publicera dina GetResponse-landningssidor.

Skydda domänen du ansluter till din GetResponse landningssida med SSL-certifiering.

Flexibla publiceringsalternativ

A/B-tester & analyser

Håll fullständig koll på dina sidor och förbättra dem med A/B-tester som hjälper dig att hitta webbdesignen som fungerar bäst. Använd SEO-verktyg för att nå rätt publik i den trånga digitala världen.

A/B-tester & analyser

Integrerat med dina
favoritplattformar

Anslut populära plattformar för analys och marknadsföring till dina landningssidor och övervaka samt optimera bästa prestanda.

Facebook
Google Analytics
YouTube
PayPal
Wordpress
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrerat med dina<br> favoritplattformar

Prenumeranter blir till kunder

Håll liv i konversationerna med GetResponses allt-i-ett programvara för online-marknadsföring. Generera leads med dina landningssidor. Använd e-postmarknadsföring för att väcka prenumeranternas intresse i samband med att de registrerar sig. Kör webbseminarier och förvandla dem till kvalitativa leads. Automatisera din marknadsföring för att förvandla kvalitetsleadsen till lojala kunder.

Använd verktyget för att skapa landningssidor för att bygga olika versioner av en landningssida och testa konverteringar. Den genomsnittliga konverteringen för landningssidor för olika branscher är 7,11%.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?