Konverteringskanal

Din ultimata marknadsförings- och leadkanalmaskin

En redan färdig och automatiserad generator av försäljningskanaler: bygg dina landningssidor, automatisera dina mejl,
sälja dina produkter, återvinn övergivna beställningar och konvertera till kunder. Tidigare kallat Autofunnel.

Du behöver bara fylla i de tomma delarna, vi tar hand om resten

Men först ska lite trafik genereras ...

 • Facebook-annonserFacebook Marketing Partners

  Köp riktade annonser på Facebook rätt i GetResponse och börja driva högkvalitativ trafik direkt till dina landningssidor.

 • Social Ads Creator

  Använd redan färdiga mallar skräddarsydda efter din verksamhet och skapa otroliga animationer på minuter – även om du inte är en designer. Allt från en app på din telefon – och utan extra kostnad.

... och skicka till dina supersnygga
landningssidor

 • Landningssidor

  Skapa enkelt vackra, mycket konverterande landningssidor optimerade för din bransch där folk kan registrera sig på dina listor och webbinarier.

... konvertera sedan dina besökare
till prenumeranter och leads ...

 • Webbformulär

  De är inbygga i dina landningssidor och automatiskt konfigurerade för dina kampanjer – lägg bara till fälten du behöver.

 • Pop-ups när folk lämnar sidan

  Få fler konverteringar genom att fånga upp e-postadresser från besökare som är på väg att lämna din sida. Det enda du behöver göra är att anpassa innehållet.

... vårda och förvandla dem
till dina fans ...

 • E-postmarknadsföring

  Välkomna dina kontakter direkt efter du registrerat dem och fortsätt att skicka dem intresseväckande, automatiserade mejl som gör dem redo att köpa.

 • Webbseminarier

  Kör kostnadsfria eller betal-webbinarier – de integreras sömlöst med dina sidor och mejl, inget behov av programvara eller plugins från tredje part.

... få dem sedan att köpa dina
produkter ...

 • Säljsidor med inriktning på konvertering

  Anpassa din säljsida och beställningsformulär på sekunder för att sälja dina produkter och tjänster online.

 • Butiker för dina produkter

  Lägg till och hantera dina digitala och fysiska produkter i GetResponse – och inkludera dem automatiskt på dina sidor och mejl.

 • E-handelsintegrationer

  Anslut din shoppingvagn och importera dina produkter från Etsy, Stripe, Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce och PrestaShop.

... vinn tillbaka dem om de överger sin beställning ...

 • Mejl till övergivna beställningar

  Övertyga folk att slutföra sina beställningar som de gav upp genom att skicka mejl i precis rätt tid du behöver inte ens konfigurera.

.. och till slut får du betalt!

Lansera kanaler blixtsnabbt med fördesignade scenarier

Välj mellan fler än 30 professionellt designade och konverteringsoptimerade scenarier utformade för att sälja, bygga kontaktlistor, visa upp dina erbjudanden och hjälpa dig att växa.

Med copy från experter inom bloggning, coachning, konverteringsomptimering och e-handel – scenarier är perfekta för lokala företag, e-handelsbutiker, e-boksskribenter, coacher, designers, fotografer, eventplanerare m.m. De är perfekta för dig.

Varje scenario konfigurerar funktioner högkvalitativa bilder, designer och professionell copy – lägg bara till lite detaljer om dina erbjudanden och så är du redo att köra.

Med Konverteringskanal kan du uppnå dina affärsmål
– oavsett vilka de är

Sälj genom säljkanaler

Marknadsför, sälj och leverera dina produkter online med enkla, effektiva säljkanaler. Sälj vad som helst, en fysisk produkt, e-bok en online-kurs, vad som helst. Skicka trafik direkt till din säljsida med snabbförsäljningskanalen eller våra nya kontakter med automatiserade mejl innan du presenterar erbjudandet med den kompletta säljkanalen.

Hitta din publik med leadkanaler

Använd standardkanaler för opt-in för att få in nya leads till din landningssida och vårda dem med automatiserade mejl. För ännu bättre resultat kan du pröva våra färdiga kanaler för att locka leads. Dela värdefullt innehåll i utbyte mot e-postadresser och få så mycket som 20 % högre konverteringar.

Gör förtjänst på dina kunskaper med webbinarium-kanaler

Bygg relationer och förvandla din expertis till en vara med fria eller betal-webbinarier – utan att behöva betala extra för en webbinarium-tjänst.

Börja få betalt för all kunskap som du besitter

Din kanal tar hand om resten.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?