Påbörja gratis provperiod

Säkerhetstips för lösenord:

  • använd minst 6 tecken
  • blanda bokstäver och nummer
  • blanda små och stora bokstäver
  • använd specialtecken (ex. @)

Spamkontroll

Tar dina mejl dit de ska – till inkorgen och inte spam-mappen. Levereras av SpamAssassin™.

Behåll högsta branschstandarder.

Optimera dina mejls leveransnivå med avancerad spam-kontroll av ditt innehåll. Gör dina mejl bombsäkra för de striktaste anti-spamreglerna för att undvika spamflaggning, förbättra ditt rykte med ISP:er och optimera leveransnivån..

SpamScore

SpamScore, poäng: 0,70 med maximalt tillåtet 5,00. Dina mejl kommer antagligen INTE att identifieras som SPAM.

Få maximalt skydd.

SpamAssassin™ granskar innehållet i dina meddelanden och utför en spamkontroll för att fastställa huruvida något kan få dem att klassificeras av ISP:er som spam. Det sker genom en rankning mellan 0 och 5.

Det filtrerar inte bara mot konstant uppdaterade listor med "spam-ord", utan använder även specifika spamfilter för att analysera formatering, nummer och typer av länkar, bilder, kodning, från-fält, rubriker, friskrivningar, och mer. Därefter kommer SpamAssassin™ att ge dig tips på områden som kräver korrigeringar.

SpamAssassin™ är integrerat med GetResponses redigeringsverktyg för meddelanden, och det gör det till en del av dina rutiner när du skapar nyhetsbrev – intuitivt och omöjligt att missa. Detta säkerställer att ditt meddelande kommer att gå igenom de tuffaste kontrollerna mot spam.

Mätare för spam-nivå
Spamkontroll

Få extern applikationssupport.

SpamAssassin™ är en extern applikation som drivs av Apache Software Foundation.

Detta säkerställer högsta nivå av skydd genom löpande kontroll av lokala och nätverkstester och upplevelsen med spam-kontrollexperter.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?
Se alla funktioner