Påbörja gratis provperiod

Säkerhetstips för lösenord:

  • använd minst 6 tecken
  • blanda bokstäver och nummer
  • blanda små och stora bokstäver
  • använd specialtecken (ex. @)
GetResponse Sp. z o.o. behöver din e-postadress för att aktivera tjänsten. Mer information i Integritetspolicyn.

Spamkontroll

Tar dina mejl dit de ska – till inkorgen och inte spam-mappen. Levereras av SpamAssassin™.

Behåll högsta branschstandarder.

Optimera dina mejls leveransnivå med avancerad spam-kontroll av ditt innehåll. Gör dina mejl bombsäkra för de striktaste anti-spamreglerna för att undvika spamflaggning, förbättra ditt rykte med ISP:er och optimera leveransnivån..

SpamScore

SpamScore, poäng: 0,70 med maximalt tillåtet 5,00. Dina mejl kommer antagligen INTE att identifieras som SPAM.

Få maximalt skydd.

SpamAssassin™ granskar innehållet i dina meddelanden och utför en spamkontroll för att fastställa huruvida något kan få dem att klassificeras av ISP:er som spam. Det sker genom en rankning mellan 0 och 5.

Det filtrerar inte bara mot konstant uppdaterade listor med "spam-ord", utan använder även specifika spamfilter för att analysera formatering, nummer och typer av länkar, bilder, kodning, från-fält, rubriker, friskrivningar, och mer. Därefter kommer SpamAssassin™ att ge dig tips på områden som kräver korrigeringar.

SpamAssassin™ är integrerat med GetResponses redigeringsverktyg för meddelanden, och det gör det till en del av dina rutiner när du skapar nyhetsbrev – intuitivt och omöjligt att missa. Detta säkerställer att ditt meddelande kommer att gå igenom de tuffaste kontrollerna mot spam.

Mätare för spam-nivå
Spamkontroll

Få extern applikationssupport.

SpamAssassin™ är en extern applikation som drivs av Apache Software Foundation.

Detta säkerställer högsta nivå av skydd genom löpande kontroll av lokala och nätverkstester och upplevelsen med spam-kontrollexperter.

Apache SpamAssassin är Nr.1 bland anti-spamplattformar med öppen källa som ger systemadministratörer ett filter för att klassificera mejl, spamkontrollera och spärra oönskade massmejl.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?
Se alla funktioner