Företagslösningar

GetResponse erbjuder en omfattande uppsättning med kraftfulla lösningar, indelade och anpassade för att hjälpa medelstora till stora företag att dra fördel av fler affärsmöjligheter.

Våra företagstjänster är utformade för organisationer som fokuserar på att implementera kampanjer med stort genomslag som driver på effektiviteten. I detta paket ingår standard GetResponse-funktioner som E-postmarknadsföring, Landningssidor, Revolutionerande formulär och Perfect Timing. Såväl som en dedicerad infrastruktur, fullt anpassningsbar och professionell rådgivning.

 • Dedicerad IP-adress

  Ditt företag får en unik IP-adress tilldelad för att bidra till att skydda ditt e-postrykte och hjälpa dig att uppnå bästa leveransnivå. Tillsammans med en anpassad DKIM och dedicerad infrastruktur gör detta det möjligt med en kraftfull kommunikation med din stora databas.

 • Särskild account manager

  Vi ger dig en särskild account manager som du kan arbeta proaktivt med för att förbättra effektiviteten och optimera dina marknadsföringskampanjer online för bättre prestanda. Våra experter finns alltid där för att svara på frågor, ge råd och en riktad support.

 • Onboarding & utbildning

  Övergången till GetResponse är smidig och enkel. Vårt team hjälper dig under varje steg av kontokonfigurationen, och hjälper dig med din IP-adress och sömlös serverkonfiguration. Vi erbjuder utbildningsmaterial som täcker varje aspekt av online-marknadsföring från listhantering till API-integrationer.

 • Rådgivning

  Våra ROI-experter kan vägleda dig till att generera maximala konverteringar. Vi utför en rigorös analys av dina marknadsföringsmetoder, identifierar läckor och erbjuder skräddarsydda lösningar för att lyfta intresset och få fler kunder att bli kvar.

 • 100 % säkerhet

  Våra servrar är pålitliga, redundanta och säkra och levererar kampanjer i högsta hastighet. Vi säkerställer att din domän finns på en offentlig lista med betrodda sändare och vitlistad med alla stora internettjänstleverantörer (ISP) för att garantera ett minimum av spam-klagomål.

 • Leveransförmåga

  Vi är stolta över att erbjuda en spam-fri lösning och över att uppnå en kontinuerlig leveransnivå på 99 %. Vi samarbetar med branschledare som ReturnPath, SpamHaus, och SpamAssassin för att säkerställa CAN-SPAM-efterlevnad och skydda våra kunders rykte.

Välj mellan en mängd professionella tjänster:

E-postgranskning

Vi granskar och hanterar listhygienen, listsegmenteringen, importer och delar med oss av bästa praxis.

Innehållsutveckling

Våra copywriters hjälper dig med ditt budskap och att skapa intresseväckande innehåll som genererar högre svarsfrekvens.

E-postmalldesign

Vi erbjuder komplett design och anpassning av mallar som är HTML-optimerade – allt för att designen ska återges korrekt på alla plattformar.

Anpassad integration

Våra programingenjörer arbetar med ditt team för att integrera och automatisera e-postmarknadsföringen med ditt system för att skapa ett effektivt arbetsflöde.

Rebranding

Med GetResponse behöver du inte använda GetResponses logga i dina meddelanden, utan kan istället arbeta på ditt eget varumärke.

Branschlösningar

På GetResponse har vi marknadsföringslösningar som är utformade för alla typer av branscher. Vi delar med oss av vår bästa praxis, verktyg och tips för att hjälpa dig att skapa skräddarsydda marknadsföringskampanjer. Lär dig om de gränslösa möjligheterna med GetResponse för din bransch!
Se alla branschlösningar ›

Förbättra din verksamhet med bästa möjliga marknadseffektivitet och topprestanda.

Se alla funktioner