Påbörja gratis provperiod

Säkerhetstips för lösenord:

  • använd minst 6 tecken
  • blanda bokstäver och nummer
  • blanda små och stora bokstäver
  • använd specialtecken (ex. @)

Ny kontaktsökning

Sylvass segmentering
och riktning – allt på en plats!

Segmentera dina kontaktlistor med exakta villkorskombinationer
och bygg sedan kampanjer med e-postmarknadsföring, designade
för relevans, intresse och utfall.

Nu är det enklare än någonsin
att komma igång!

Använd en enkel skärm för att isolera specifika prenumeranter, och se samt modifiera sedan deras uppgifter.

Avancerad sökning kommer att hjälpa dig att skapa mycket fokuserade kontaktgrupper och att sedan kontakta dem med ett särskilt och intressant erbjudande – skräddarsytt efter deras behov och profil.

För att komma igång, välj kontakter från en eller flera kampanjer och välj ett datumspann. Ange om du vill inkludera kontakterna som för nuvarande finns i en autosvararsekvens, eller inte.

Skapa riktade
prenumerantsegment.

Använd villkorsverktyget för att begränsa din sökning med vissa egenskaper, såsom: geografisk plats, prenumerationsmetod och datum och demografi.

Eller begränsa din sökning baserat på deras inkorgsbeteende. Identifiera exempelvis kontakter som inte öppnade ett visst meddelande, eller de som har fått ett särskilt antal tidsbaserade autosvarare i en sekvens.

Sök efter tillgängliga kriterier i Sök kontakter

Skapa komplexa sökningar genom att lägga till villkorsgrupper och definiera sambandet mellan dem.

Då du förfinar din sökning kan du omedelbart se de totala resultaten i räknaren. När du är nöjd med ditt segment, väljer du “Visa kontakter” för att fortsätta och för att utföra fler åtgärder med kontakterna i sökningen som du definierat.

Slutför prenumerant
hantering på en plats.

Se till att du sparar dina sökningar för att senare modifiera dem med avancerad segmentering. Med det nya verktyget Sök kontakter, finns alla alternativ för att hantera prenumeranter vid dina fingertoppar.

Dessa åtgärder, som tidigare nåddes från olika flikar, är nu tillgängliga direkt i det nya verktyget Sök kontakter. Så nu kan du även:

  • Kopiera eller flytta på kontakter från en kampanj till en annan.
  • Lägg till ett anpassat fält till prenumeranter i din sparade sökning.
  • Exportera sökresultat till populära filformat.
  • Skicka ett mejl till utvalda mottagare.

Dessutom kan du tilldela åtgärder till hela segmentet eller till individuella prenumeranter; kopiera, flytta och ta bort eller till och med skicka ett meddelande till en särskild kontakt direkt från Sökfliken.

Med den nya sökpanelen är det även möjligt att få en översikt över alla prenumerantuppgifter: autosvarare, sekvensdag, prenumerantkälla, -status och -typ. Sök bland kontakter som är avregistrerade, svartlistade, borttagna, obekräftade eller ej levererade. Eller välj endast giltiga prenumeranter – allt med ett musklick.

Total kontroll över dina kontaktlistor på en plats för
maximalt fokus och relevans på dina kampanjer.

Se alla funktioner