Intuitiv e-postintelligens

Världens enklaste, smartaste och mest avancerade verktyg för email-analys
För att maximera din ROI på e-post. För att ta din verksamhet till nästa nivå.

GetResponse email-analys
Lämpliga värden

Tidsbaserade värden

Få reda på vilken tid på dagen och vilken veckodag som dina prenumeranter gör något med dina mejl. För framtida kampanjer kan du gruppera prenumeranter baserat på föredragen tid på dagen och skicka ditt meddelande när de är som mest mottagliga.

Segmentering med ett klick

Segmentering med ett klick

Med ett klick kan du välja responsiva undergrupper och skicka relevant innehåll till dem som öppnar eller klickar på ditt meddelande. För de som inte öppnade det föregående meddelandet, justera ämnet och skicka meddelandet på nytt.

Jämförelse e-post

Jämförelse av e-post

Jämför resultaten från två meddelanden och få reda på vilket som genererade bäst resultat. Analysera enkelt öppningar, klick, avregistreringar och utfall, och så kommer du att få en tydlig bild över vad som fungerar bäst för din publik och varför.

Verklig ROI på e-post

Verklig ROI på e-post

Få reda på dina e-postkampanjers utfall på din webbplats. Du behöver bara installera en spårkod på din webbplats och låt GetResponse spåra antalet försäljningar, registreringar och besök på din webbplats som kommer via en länk från din e-postkampanj.

Autosvararstatistik

Autosvararstatistik

Nu kan du snabbt jämföra all statistik för autosvararmeddelanden som visas med grafik som är enkel att läsa. Identifiera snabbt svaga punkter och justera enskilda meddelanden för bättre utfall och resultat.

Smart rapportering

Smart rapportering

Ställ in automatiserade rapporter så att de levereras regelbundet, ex. 3 dagar efter att meddelandet publicerats. Interaktiv grafik ger dig all information om dina kampanjer från antal öppnade och klick, till avvisningar och anledningar till avregistreringar.

Statistik för social spridning

Statistik för social spridning

Mät uppmärksamheten som dina mejl har fått på webben. Räkna antalet kommentarer, gilla och twittringar och statistik för de viktigaste sociala nätverken: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterests och Google+ kan hjälpa dig att avgöra vilket media som fungerar bäst för dig.

Statistik e-postklienter

Statistik e-postklienter

Det nya mätverktyget visar hur mottagare ser dina mejl: i Yahoo, iPhone, Outlook, eller Gmail? Jämför skrivbords- mot mobilklienter eller se uppgifter om enskilda e-postklienter och webbläsare och optimera din e-post efter hur din målgrupp föredrar att läsa den.

Jag älskar hur man kan se vem som faktiskt öppnar eller inte, eller som klickar på dina länkar inuti mejlet. Den nya version gör det även möjligt för mig att ENKELT mejla till grupper som inte öppnar e-posten osv. Bra grejer!Josh
Online-entreprenör

Bli smart!

Kom igång med GetResponses e-postintelligens nu!

Se alla funktioner