99 % e-postleveransnivå 1

Dina mejl är i rätt händer med GetResponse.

1 Oberoende poängsatt av Return Path, ett tredjepartsföretag.

Tillåtelse är nyckeln

Vi förespråkar starkt tillåtelsebaserad e-postmarknadsföring eftersom en "spam-fri zon" är en nödvändig del för att nå toppleveransnivåer. Därför har vi skapat mer än bara en policy mot spam; vi har skapat en anti-spamkultur.

Vår avdelning mot missbruk övervakar konton och vidtar lämpliga åtgärder vid specifika hot. Dessa åtgärder börjar med sändningsvarningar och kan leda till att kontot stängs om det är nödvändigt. Men vår viktigaste åtgärd är utbildning. Vi sprider marknadsföringskunskap, e-postetikett och bästa praxis på vår blogg, nyhetsbrev och kostnadsfria användarguider.

Feedbackloopar och vitlistor

Vårt mål är att säkerställa att dina mejl kommer fram till dina kunders inkorgar. Så för att skydda rykte och säkerställa framtida leveranser tar vi automatiskt bort prenumeranter som markerar ditt mejl som spam.

Sedan 1998 har GetResponse tagit del av feedback för att vårda nära relationer med alla större serviceleverantörer på nätet (ISP), däribland:

AoL, Outlook, Yahoo, Synacor, Fastmail, Time Warner Cable, SilverSky, Comcast, Bluetie, Cox, Rackspace, Tucows, Mail.ru, Yandex, Terra.com.br, Zoho, Seznam.

Aol. Time Warner Cable Yandex SilverSky FastMail terra
Outlook.com ZOHO Sezam.cz rackspace synacor
tucows Yahoo! mail.ru COX Comcast

Automatisk listhygien

Vi behandlar begäran om opt-out och avvisningar omgående för att se till din lista med e-postmarknadsföring inte har leveransproblem. Detta förbättrar ditt rykte som sändare, säkerställer efterlevnad av CAN-SPAM och gör att fler mejl hamnar i inkorgen.Vi lägger automatiskt till rubriker för att avregistrera sig från listor som fungerar med de inbyggda funktionerna som de stora e-postleverantörerna använder som t.ex. Gmail.

E-postleverans i världsklass

Vårt mål är att ge bästa möjliga leveransnivå för e-post. Och eftersom leveransnivån är ett mål som rör på sig, samarbetar vi med branschledare som Return Path, Litmus, Port 25, SpamHaus och SpamAssassin för att säkerställa den bästa tekniken för leveransnivå.

Proaktivitet i branschen

GetResponse är en respekterad medlem i alla större branschorganisationer för e-post, bland annat de som är angivna nedan. Vi bidrar aktivt till att formulera bästa praxis och standard för e-post – så att våra kunder kan dra fördel av bättre leveransnivåer.Messaging Anti-Abuse Working Group (MAAWG), är en av de största globala organisationerna som arbetar mot all form av meddelandemissbruk. MAAWG bekämpar spam-, phishing-, denial of service (DoS)-attacker, mobilspam och andra former av e-postmissbruk. Organisationen har ett globalt medlemskap som representerar mer än en miljard inkorgar.Email Experience Council (EEC) är en global professionell organisation som jobbar för e-postmarknadsföring och framhäver dess avkastning på investerat kapital (ROI).Online Trust Alliance (OTA) är en branschgrupp som stöds globalt av över 100 organisationer. Den stödjer innovationer som skyddar internetanvändare och förbättrar förtroendet för internet. Email Sender and Provider Coalition (ESPC) är en grupp med branschledare som arbetar tillsammans för att lösa spam och leveransproblem genom lagstiftning, teknologisk utveckling och industristandarder.

Autentisering

Vi använder autentisering för att förhindra att dina mejl felbedöms och blockeras av spamfilter. Plattformen GetResponse stöder Sender Policy Framework (SPF) och signeringsmeddelanden med DomainKeys Identified Mail (DKIM).Ett Sender Policy Framework (SPF) är en typ av domännamnstjänst (DNS) som identifierar mejlservrar som har tillåtelse att skicka mejl på din domäns vägnar.DomainKeys Identified Mail (DKIM) är en metod för att identifiera sändare som är associerade med en meddelandedomän och dess rykte. Den utvärderar huruvida man ska lita på meddelandet för leverans.

Dubbelt opt-in förbättrar din e-poststatistik och ger bättre leveransnivå av e-post.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?