Skapa HTML-mejl på ditt sätt

Optimera e-postskapande och design

Släpp loss geniet inom dig med vackra mallar och obegränsade designlösningar.

Friheten med att dra-och-släppa

Gör vilken mall som helst unik; justera varje foto och bild för att släppa fram kvaliteten med det ultimata WYSIWYG-redigeringsverktyget och de gränslösa alternativen:

  • Smart bildredigering: skala, ändra storlek, beskär och mer i ditt utkast. Se dina bildredigeringsalternativ nedan.
  • Historik för e-postskapande: se dina nyhetsbrevs historik och återställ enkelt eventuella ändringar.
  • Bibliotek med grundläggande element: lägg snabbt till knappar, textdelar, bilder och mer.
  • Urklippsarkiv: spara och återanvänd urklipp från många olika mejl.
/ / / / / /

Integrerat spamresultat

Optimera dina mejls leveransnivå med avancerad spam-kontroll av ditt innehåll med hjälp av SpamAssassin™. Gör din mejl idiotsäker mot de hårdaste anti-spamkriterierna för att undvika att bli spamflaggad, förbättra ditt rykte med ISPs, och optimera leveransnivån.

SpamAssassin™ kontrollerar meddelandeinnehåll mot regelbundet uppdaterade listor med ”spamord” och specifika spamfilter som analyserar formatering, mängden och typer av länkar, bilder, kodning, frånfält, rubriker, friskrivningar och mer. Därefter kommer SpamAssassin™ att ge dig tips på områden som kräver korrigeringar.

/

Fullt responsiva mejl

Dina mejl kommer att se perfekta ut – oavsett enhet. Alla mejl skapade i GetResponse optimeras automatiskt för alla mobila enheter utan någon extra kostnad. Förhandsgranska dina mobila skapelser inuti e-postskaparen i realtid med mobil förhandsgranskning.

Laptop Tablet Smartphone

Automatiska produktrekommendationer

Med hjälp av verkliga data från e-handelsbutiker, kan du merförsälja till dina kunder genom att rekommendera produkter som du vet att de kommer att gilla. Få enkelt tillbaka kunder till din butik för mer genom att dra-och-släppa rekommendationsblocken i dina meddelanden och välj
produktkategorierna som du vill kampanja för.

Fler än 500 mallar och 5 000 licensierade bilder

Välj från galleriet med vackert designade e-postmallar för en professionell känsla. Använd en av de 5 000 bilderna för att frigöra din kreativa potential och attrahera, imponera och inspirera dina mottagare.

Thumbs
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail

Skapa ditt sätt

Börja från noll med de grundläggande mallarna eller koda din egen. Ta en titt på vår dokumentation för utvecklare för mer information.

/ /

Har du redan egna mallar? Importera enkelt från en ZIP-fil eller URL eller kopiera och klistra in koden.

/

Finjustera ditt meddelande

A/B-test

Det är enkelt att testa, analysera och justera dina mejl för bästa resultat. Testa upp till fem varianter på ämnesrader, e-postinnehåll, frånfält eller leveranstider.

Dynamiskt innehåll och personlig anpassning

Använd det du vet om dina kunder för att endast leverera mycket personligt anpassat och värdefullt innehåll. Visa olika bilder, CTA:er och ordalydelser, enligt kundens preferenser och åtgärder.

Förhandsgranskning inkorg

Se till att alla dina mejl ser bra ut i alla inkorgar innan du trycker på skicka. Använd valideringsverktyget för mejl för en förhandsgranskning på skrivbordet, webbmejl och mobila enheter.

Förhandsgranskning mobil

Perfekt designade mejl – för alla enheter. Använd den mobila förhandsgranskningen i redigeringsverktyget för att ha koll på din design under varje steg på vägen.

Integration sociala medier

Öka din kampanjs genomslag genom integration av sociala medier. Uppmuntra till delning på sociala medier, få dina listor att växa, automatisera uppdateringar och väck intresset med videor genom sociala integrationer med stort genomslag.

Klickspårning

Ha konstant koll på dina e‑marknadsföringskampanjer. Övervaka dina klickfrekvenser med värdefull statistik.

Google Analytics-spårning

Statistikfans skatta er lyckliga! Länka ditt Google Analytics-konto så kommer din statistik för meddelandenas resultat att finnas på din Google Analytics-instrumentbräda.

Förrubriker

Förrubriker är en essentiell del av dina mejl. Dra-och-släpp enkelt till dina mejl för att ge dina mottagare fler skäl till att öppna.

Testmeddelanden

Du skulle inte köpa skor utan att ha prövat dem först, så tryck inte på skicka innan du har testat meddelandet. Skicka testmeddelanden till vilket frånfält som helst i ditt konto.

Bifogade filer

Inte varje resurs fungerar bäst som en webbnedladdning. Lägg till upp till 400kB med filer bifogat till dina meddelanden.

E-postarkiv online

Dina meddelande är ett konstverk och förtjänar att ställas ut på ett galleri! E postarkivet online ger dig möjligheten att förvara alla dina nyhetsbrev online – på en enda plats.

Endast 17% av marknadsförarna drar fördel av e-postens styrka och använder beröringspunkter längs hela livscykeln. Använd verktyget för att skapa mejl för hela kundens resa.

Använd e-postverktyget för att designa och skicka nyhetsbrev – den populäraste typen av e‑postmarknadsföring. 58% av marknadsförarna gör det.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?