Intuitiv e-postanalys

Världens enklaste, smartaste och mest avancerade verktyg för email-analys
För att maximera din ROI på e-post. För att ta din verksamhet till nästa nivå.

Aktivitetsspårning i realtid

Visa statistik för intresse och effektivitet som exempelvis antal öppnande, CTR:er och mål som uppnås i realtid och hur de förändras timme för timme. Analysera dina prenumeranters aktivitetsmönster och optimera dina kampanjers prestanda baserat på bra data.

Aktivitetsspårning i realtid

Statistik för mobila
visningar

Få reda på vilka e-postklienter som dina mottagare använder för att visa dina mejl - Yahoo, iPhone, Outlook eller Gmail. Jämför stationära klienter mot mobila. Se information om specifika e-postklienter och webbläsare. Optimera dina mejl så att de matchar din publiks preferenser.

Stationär
Desktop stats
Mobil
Mobile stats

Jämförelse av e-post

Jämför resultaten från två meddelanden och få reda på vilket som genererade bäst resultat. Analysera enkelt öppningar, klick, avregistreringar och utfall, och så kommer du att få en tydlig bild över vad som fungerar bäst för din publik och varför.

Verklig ROI på e-post

Få reda på dina e-postkampanjers utfall på din webbplats. Du behöver bara installera en spårkod på din webbplats och låt GetResponse spåra antalet försäljningar, registreringar och besök på din webbplats som kommer via en länk från din e-postkampanj.

Autosvararstatistik

Nu kan du snabbt jämföra all statistik för autosvararmeddelanden som visas med grafik som är enkel att läsa. Identifiera snabbt svaga punkter och justera enskilda meddelanden för bättre utfall och resultat.

Autosvararstatistik
Autosvararstatistik

Prenumerantstatistik

Vilken vy fungerar bäst för dig – tabell eller diagram? Vi har båda! Kontrollera enkelt storleken på din lista. Verifiera antalet registrerade och avregistrerade. Undersök noggrant vilka registreringsmetoder som din publik föredrar. Se sedan hur din lista växer dag för dag.

Subscriber stats
Listtillväxt

+25527

Genomsnitt
per dag

+25527

Statistik för social spridning

Mät uppmärksamheten som dina mejl har fått på webben. Räkna antalet kommentarer, gilla och twittringar och statistik för de viktigaste sociala nätverken: Facebook, Twitter, LinkedIn och Pinterests kan hjälpa dig att avgöra vilket media som fungerar bäst för dig.

Segmentering med ett klick

Med ett klick kan du välja responsiva undergrupper och skicka relevant innehåll till dem som öppnar eller klickar på ditt meddelande. För de som inte öppnade det föregående meddelandet, justera ämnet och skicka meddelandet på nytt.

Segmentering med ett klick

Smart rapportering

Ställ in automatiserade rapporter så att de levereras regelbundet, t.ex. 3 dagar efter att meddelandet publicerats. Interaktiv grafik ger dig all information om dina kampanjer från antal öppnade och klick, till avvisningar och anledningar till avregistreringar.

Smart rapportering

A/B-test

Öka intresset för dina mejl och lär dig vad som fungerar bäst för dina kontakter. Testa, analysera och justera din mejl för bästa resultat med robusta A/B-testfunktioner. Du kan testa ditt meddelandeinnehåll, ämnesrad, frånfält, tid på dagen och veckodag. Skapa upp till 5 versioner för någon av dessa A/B-testtyper för att hitta den bästa strategin.

Newsletter
klickfrekvens 8%
MOT
Newsletter
klickfrekvens 12%

Global vy

Oavsett din verksamhets omfattning är det viktigt att veta vilken typ av åtgärder som dina kunder vidtar på olika platser. Med vår praktiska kartvy kan du exakt hitta prenumeranter jorden runt och exakt övervaka och definiera olika svarsbeteenden.

Så vad handlar det hela om

Testimonial

GetResponse är det ultimata systemet för att kunna spåra trafiken på din webbplats. E-postanalysen är mycket detaljerad så du kan spåra olika aspekter av din kampanj. Ingen som arbetar med internetmarknadsföring bör vara utan GetResponse.

Brenda Cleland, Findtruesuccess.com

Den genomsnittliga öppningsfrekvensen för olika branscher är 27%. Optimera öppningsfrekvensen genom att testa ämnesrader och rubriker.

Endast 16,5% av marknadsförarna använder avancerad e‑postanalys för att mäta ROI för varje del som skickas med mejl.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?