E-postmarknadsföring

Öppnade meddelanden, klickade länkar, gjorda försäljningar

Ett paket med e-postmarknadsverktyg utformade för att leverera skräddarsydda erbjudanden
till dina prenumeranter när de är som mest aktiva. Bygg en effektiv
strategi för e-postmarknadsföring med några få enkla steg.

Skapa oemotståndligt innehåll

Slipa geniknölarna med de lättillgängliga och obegränsade designmöjligheterna. Använd dra-och-släpp eller HTML-kodverktyget för att skapa ditt mästerverk. Anpassa en av de över 500 perfekta fördesignade mallarna eller börja från noll och skapa din egen.

Välj mellan de 5 000 licensierade Shutterstock-bilderna som finns tillgängliga för att lägga sista handen på ditt meddelandes professionella intryck.

Thumbs

Perfekt designade mejl – för alla enheter. Använd den mobila förhandsgranskningen i redigeringsverktyget för att ha koll på din design under varje steg på vägen. Med fördesignade mallar som är redo för mobil och en kontroll av mobildesignen i själva appen kan du vara säker på att du alltid levererar perfekt formaterade mejl.

Newsletter Creator

Bli personlig

Generella hälsningar räcker helt enkelt inte. Vänd dig till dina prenumeranter med namn och inkludera viktig information om prenumeranten i dina meddelanden. Använd dynamiskt innehåll för att garanterat leverera de mest relevanta, personligt anpassade mejlen till din publik.

Contact Details

Automatisera med autosvarare

Sätt din marknadsföring på autopilot. Ge en flygande start för meningsfulla och långvariga konversationer med dina prenumeranter från och med när de registrerar sig.

E-kurser, utbildningscykler, veckovisa eller dagliga tips och mer – hanterat med ett dra-och-släpp-verktyg.

Calendar

Segmentera och rikta dina prenumerantlistor

Om man vill bygga relationer och väcka prenumeranternas intresse ska man undvika att dra iväg mejl till tusentals prenumeranter som inte har något gemensamt.

Använd våra avancerade segmenteringsfunktioner för att skapa grupper med gemensamma nämnare och skicka mycket riktade meddelanden. Gruppkontakter som bygger på anpassade data, geografisk plats, prenumerationsdatum och källa, prenumerantens engagemang och mycket mer.

Subscribers

Optimera meddelandeleveransen

Bli inte begravd i mejlhögen i dina prenumeranters inkorgar. Säkerställ optimerad leverans med Perfect timing. Meddelanden når endast inkorgen när prenumeranten är som mest aktiv, och därför är det mer troligt att den kommer att öppna ditt meddelande.

Timing

Mejl känner inte några gränser! Använd funktionen Time Travel fullt ut och se till att ditt meddelande når dina prenumeranter över hela klotet på rätt tid i deras tidszon.

Oavsett vilka leveranstricks du använder, kommer de helt enkelt inte att fungera om programvaran för din e-postmarknadsföring inte har en leveransnivå som är betrodd, beprövad och med gott rykte. GetResponse är vitlistat av alla ISP:er och dess meddelanden får prioritetsbehandling och drar fördel av 99 procents leveransnivå.

99%leveransnivå

Spåra och optimera

Ha konstant koll på dina
e-marknadsföringskampanjer. Håll koll på vem som öppnar, klickar och avregistrerar sig – allt med en intuitiv analyskontrollpanel.

Analytics
Listtillväxt +25527

Segmentera prenumeranter baserat på deras intresse och vidta fler åtgärder.

Med spårning av aktiviteter i realtid får du ett fågelperspektiv och kan se hur prenumeranter runt om på jorden tar emot, öppnar och klickar på dina meddelanden.

Map

Det finns mer att göra! Testa och testa på nytt. Finjustera dina e-postkampanjer och använd A/B-tester för att optimera allt från dina ämnesrader till "Från-fältet" eller meddelandedesign och innehåll. Följ upp dina potentiella prenumeranter och skicka endast ut det som fungerar bäst.

Newsletter
klickfrekvens 8%
MOT
Newsletter
klickfrekvens 12%

Se själv

Se hur den professionella bloggaren och entreprenören Leslie Samuel använder GetResponse för lite enastående e-postmarknadsföring.

18% av marknadsförarna i alla olika branscher angav att e-postmarknadsföring ger utmärkt avkastning på investeringen och gjorde det till den tydliga ledaren beträffande ROI.

Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?