GetResponse e-handelspaket

Alla kraftfulla verktyg du behöver för att konvertera din butiksbesökare till stora fans. Gör det enkelt och smidigt att marknadsföra din online-butik – och sälja mer.

Integrera din butik

Din butiks data är en guldgruva. Använd våra e-handelsintegrationer med populära plattformar för att se vad dina kunder älskar att köpa och skrid sedan till verket. Skicka automatiserade, personligt anpassade erbjudanden för att konvertera och sälja mer. Du kommer alltid ligga steget före många marknadsförare som inte tar vara på sina data.

Mersälj smartare med verkliga data

Övertyga kunderna om att köpa igen genom att rekommendera produkter som du vet att de gillar. Du kan göra allt automatiskt med hjälp av verkliga data som kommer från din butik.

Nu kan du enkelt få tillbaka kunder till din butik för mer. Dra bara och släpp rekommendationsmodulen till dina meddelanden för att välja vilka produktkategorier som du vill köra kampanj på.

Se hur

Vinn tillbaka övergivna kundvagnar

Få tillbaka skyltfönstertittare med påminnelser och brådskande erbjudanden.

Utlöser automatiskt påminnelsemeddelanden till de som överger kundvagnar. Se sedan hur intäkterna strömmar in.

Övergiven kundvagn ett exempel på mejl

Automatisera uppföljning efter köp

Använd marknadsföringsautomation för att skicka perfekt timade uppföljningsmejl: bekräftelser efter köp, påminnelse för övergiven kundvagn, merförsäljningserbjudanden och produktförslag.

Grädden på moset? Våra automationsmallar gör processen superenkel. Välj bara dina anpassade meddelanden och börja optimera dina kunders resa. Strategiskt och smidigt.

Automation vid uppföljning efter köp och exempelmejl

Skicka till rätt personer vid rätt tidpunkt

Använd dina butiksdata för att segmentera kunder och skicka riktade meddelanden när det är som viktigast. Vill du skicka meddelanden till de som spenderade mer än 1000 kronor förra månaden? Lätt! Ditt segment lägger automatiskt till dessa kunderna till gruppen.

Och vad gäller engångsköpare som aldrig kommer tillbaka? Konfigurera bara ett segment för att trigga en påminnelse när du så vill. Segment ger dig möjlighet att stärka dina arbetsflöden för marknadsföringsautomation genom det dynamiska filterelementet, med vilket du kan göra riktad e-handel till en integrerad del av din marknadsföringsstrategi.

Lär dig mer om e-handelssegmentering

Lista med e-handelskunder från sökresultat

Locka dina besökare att bli en del av din lista

Lägg till popup-formulär till din online-butik för att få din lista att växa på en gång. Trigga optimerade formulär som lockar besökare att gå med i dina e-postlistor för exklusiva erbjudanden och uppdateringar. Så att de kommer tillbaka för mera.

När du integrerar din butik med GetResponse, läggs nya kunder automatiskt till din lista. Därmed kan du enkelt följa upp, inleda ett samtal och skicka nya erbjudanden. Om och om igen.

Exempel på e-handelswebbplats och registreringsformulär

Förenkla köpbeslutet nu

Använd kraften med PayPal med en ”köp nu”-knapp i dina meddelanden och landningssidor. Dra fördel av omgående försäljningar då köparna kan lägga en beställning här och nu.

Se hur enkelt det är

Loggor från PayPal och andra betalningsleverantörer

Spåra och rapportera dina vinster

Spåra kontakter då de interagerar med dina meddelanden – redan från att de registrerar sig och sedan hela vägen under deras prenumeration. Spåra öppningar, klick, social spridning och avanmälningar. Allt från en intuitiv analytisk instrumentpanel.

Statistikrapporter för mejl
Ute efter fler verktyg för att få din verksamhet att växa?
Se alla funktioner