Få förmåner, få resultat

Starta ditt konto nu och lås upp dessa superkrafter för marknadsföring
och ligg steget före konkurrenterna.

Hänvisningsprogram

Bjud in en vän till GetResponse, och spara var och en 30 USD på fakturan. Dessutom om 3 vänner skaffar ett betalkonto, då får du välja en kostnadsfri kurs för certifiering i digital marknadsföring!

Verktygslåda för marknadsföring

Få exklusiva dealar och rabatter på dina favoritmarknadsföringstjänster från GetResponse och våra partner.

Certifiering i digital marknadsföring

Vill du bli sedd som en expert på online-marknadsföring? Gå då med i GetResponses program för certifiering i digital marknadsföring och få ett branscherkänt certifikat. Uppgradera till PRO-planen för gratis tillgång till certifieringskursen för e‑postmarknadsföring.

Marknaden

Vill du få hjälp av experter med att skapa innehåll, marknadsföringsstrategi eller malldesign? Sök i vår databas och hitta de bästa erbjudandena för din verksamhet. Redan en marknadsföringsexpert? Gå med oss idag för hjälp med att få ett småföretag att växa.

Hjälpcenter

Behöver du hjälp med att använda GetResponse eller lyfta dina kampanjresultat? Få alla dina frågor besvarade. Lär dig mer om funktioner, kom åt webbinarier, upptäck beprövade strategier och se hur din marknadsföring får ett lyft!

Support 24/7

Behöver du hjälp? Ta kontakt med vår prisbelönta, 5-stjärnig kundsupport som är öppen dygnet runt. Börja chatta eller skicka oss ett mejl. Vi finns alltid här för att hjälpa till.

GetResponse University

Rusta dig själv med superkrafter för marknadsföring. Teckna upp dig för e-postkurser och få produktinsikter, omsättningsbara tips och strategier direkt till din inkorg.

Webbinar för att komma igång

I vårt webbinar vägleds du genom ditt GetResponse-konto, så att du kan bygga framgångsrika marknadsföringskampanjer och få din verksamhet att växa. Se hur du hanterar din kontrollpanel, bygger dina kontaktlistor, publicerar kraftfulla landningssidor och formulär, skickar e-post och mer.

Program för att bygga listor

Lär dig hur du får din lista att växa genom att bemästra e-postmarknadsföring, copywriting, konverteringsoptimering, trafikgenerering och många fler grundläggande online-marknadsföringsfärdigheter. Börja inlärningen, ha koll på din utveckling och få tillgång till material i ditt GetResponse-konto.