GetResponses säkerhetsfokus.

Dina uppgifter är säkra hos oss.

Vi sparar dina uppgifter genom flera servrar och hårddiskar på samma gång för att säkerställa felsäker pålitlighet. All data säkerhetssparas och lagras i våra säkerhetsfokuserade datacenter på flera platser i USA och Europa.

Fullt redundanta system.

Redundans är ett nyckelord för oss på GetResponse. Alla våra webbservrar, e-postservrar och databasservrar drivs med full redundans. Vi använder feltoleranta uppsättningar av oberoende hårddiskar (RAID) redundant krafttillförsel och redundanta internetanslutningar. GetResponse är byggt för att fungera även om det är fel på flera system.

Vår besatthet av säkerhet.

Säkerhet är det heta ämnet i denna bransch, men vi har alltid varit besatta av det. Vi uppdaterar regelbundet vårt nätverk med de senaste säkerhetsskikten. Vårt dedikerade nätverk är övervakat 24/7 och låst med brandväggar. Varje kodlinje blir inspekterad innan den används på riktigt. Kalla oss paranoida, men när det gäller säkerhet, lägger vi oss hellre på den säkra sidan.

Vi skyddar dina betalningsuppgifter.

Vi skyddar alla kreditkortsuppgifter med hjälp av krypteringar av högsta klass - samma som används av ledande banker. Alla känsliga uppgifter behandlas, överförs och lagras på ett PCI-efterlevande nätverk som skannas regelbundet av säkerhetsskäl av branschledande experter.

GetResponse är delaktiga i följande organisationer och initiativ för e-postbranschen:

Har du en säkerhetsfråga? Behöver du rapportera ett bekymmer?

E-posta oss eller ring oss på 1-877-362-4547-EPOST-GR. Vårt säkerhetsteam är redo att hjälpa dig med kort varsel.